11 / 05 / 2024

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.



Rus petrol şirketi Gazprom, Avrupa'ya gaz sevkiyatını kademeli olarak azaltırken son açıklamasında Kuzey Akım boru hattında oluşan yağ sızıntısı nedeniyle gaz akışını süresiz olarak durdurulduğunu açıklamıştı.

Yaşanan gelişmeye ilişkin olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, AB vatandaşlarından en az 1 milyonunun kışı Türkiye'de geçirmek için harekete geçtiğini bu doğrultuda bazı otellerde dolulukların artmaya başladığını söyledi. Bulut, İstanbul, İzmir, Antalya ve birçok ilde otellerin yanı sıra konut satın alma ve kiralama yoluna da gidileceğini iddia etti. Bulut, "Malınızı ucuza kaptırmayın Muhtaçlar! İlahi adalet!" ifadesini kullandı.

Öte yandan Almanya'da bir indirim marketinde Türkiye tatili satılması dikkat çekti. Ucuzluk marketi Lidl uçuş masraflarını da kapsayan 22 gecelik Türkiye tatilini 599 eauro'dan satışa sundu. 5 yıldızlı otelde açık büfe tatilin geceliği 460 liraya denk gelirken Almanya'dan gelenler bir gece için yalnızca 27 Euro ödeyecek.

Emekli Almanlar 1 aylık doğalgaz parasına 1 ay boyunca Türkiye'de 5 yıldızlı otellerde kalabiliyor. Şu an için Türkiye'de yaklaşık 80 otelin emekli Almanlar için hazırlık yapmaya başladığı iddia ediliyor. Uzun sürecek kış tatili için Kasım-Mart arasında aylık 550 Euro civarında bir fiyat talep ediliyor.

 

Almanya tasarruf için elektrikleri kesti

Sonunda bu da oldu! Almanya'dan çok konuşulacak bir önlem daha

Almanya'dan kış aylarında enerji tasarrufu için 7 önlem! Rusya doğal gazının garantisi yok


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön