12 / 05 / 2024

Evrim Engin biyografi

Evrim Engin biyografi

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu. Peki, Evrim Engin kimdir? Evrim Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Evrim Engin...

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Hasan Engin: İş verene kira yardımı yapılmalı!

MESİAD Başkanı Hasan Engin, Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan “Ekonomi İstikrar Kalkanı” paketini değerlendirdi…

Engin Özkoç'tan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması! 

CHP Başkanvekili Engin Özkoç, bugün yapılan Kanal İstanbul ihalesi hakkında açıklamalarda bulundu. Özkoç, " Önceliğimiz gerçekten Kanal İstanbul mudur?" dedi...

Engin Geoteknik Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Geoteknik Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Engin Uysal tarafından kuruldu. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu. Başaran, gençlere sektörle ilgili rehberlik yaptı.

Engin Özkoç: Sakarya'daki depreme dayanıksız okulların yıkım kararı doğru!

Sakarya’daki depreme dayanıksız okullara yıkım kararı verildi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Vadi Engin Turizm ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Engin Turizm ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bulut tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Bursa'da eğitim verdi!

Lüks konut uzmanlık alanında Türkiye'nin sürdürülebilir en başarılı ismi Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Lüks Konut Satışı Eğitimi" adı altında Bursa da eğitim verdi...

Evrim Başaran: Sezona yeni projemizle başlayacağız!

En başarılı gayrimenkul danışmanları arasında dünya birinci seçilen Evrim Kırmızıtaş Başaran, doğum günü partisi düzenledi. Müzik eşliliğinde pastasını üfleyen Başaran, “Sezona yeni projemizle, enerji dolu başlayacağız” dedi.

Evrim Kırmızıtaş Bodrum'da tatil yapıyor!

Emlak dünyasının ünlü isimlerinden Evrim Kırmızıtaş Başaran, Bodrum Yalıkavak'ta  ailesiyle birlikte tatil yapıyor. 

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci İzmir'de ev yaptırdı!

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çifti şehrin stresinden kurtulmak için doğaya kaçtı. Ünlü çift, İzmir'de tek katlı bir taş ev yaptırdı. 

Kiler GYO, Engin Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Evrim Engin biyografi Haberi

Evrim Engin biyografi

Evrim Engin kimdir?

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu.


Gazetecilik mesleğine 2000 yılında başlayan Evrim Ergin, Milliyet, Akşam ve Sabah gazetelerinde çalıştı. Evrim Ergin, 5 yıl boyunca görev aldığı Reuters Haber Ajansı`ndan 2014 sonu itibariyle ayrılmıştı. 


Aynı zamanda Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği EGAD`ın Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Evrim Ergin, enerji ve havacılık sektörlerindeki haberleriyle tanınıyordu.  


Limak Şirketler Grubu..

1976 yılında Limak İnşaat ile faaliyetine başlayan Limak Şirketler Grubu, sürekli ve dengeli büyüyerek turizm, çimento, enerji, altyapı, havalimanı yönetimi ve operasyonları, liman işletmeciliği, gıda ve havacılık sektörlerini de faaliyet alanlarına katmıştır. 


Havaalanlarından limanlara, barajlardan sulama tesislerine, otoyollardan hidroelektrik santrallere, endüstriyel tesislerden petrol ve doğal gaz boru hatlarına, tatil köylerinden bina komplekslerine kadar başarıyla tamamladığı 100’den fazla projenin toplam değeri...