18 / 05 / 2024

EVTEKS Fuarı 2015

EVTEKS Fuarı 2015

TETSİAD ve CNR Holding işbirliği ile düzenlenen dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS”, bu yıl 21. kez ziyaretçilerini ağırladı. Fuarı bu yıl 138 bin 368 kişi ziyaret etti.

22. EVTEKS Fuarı 140 bin ziyaretçi hedefliyor!

Alanında dünyanın 2'nci en büyük fuarı olan 22. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 140 bin ziyaretçi hedefliyor. Fuar CNR EXPO Yeşilköy'de 21 Mayıs'a kadar sürecek.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

EVTEKS fuarı 17 Mayıs'ta İstanbul'da açılıyor!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ve CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen, dünyanın ikinci Türkiye’nin ise en büyük ev tekstili fuarı EVTEKS 17 Mayıs'ta açılıyor.

ATRAX 2015 Fuarı'nı bu yıl 8 bin 957 kişi ziyaret etti!

3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Hall’de düzenlenen ATRAX 2015, profesyonel ve sektörel ziyaretçilerden oluşan profili ile dördüncü yılında da büyük bir başarı kaydetti.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

Emlak Fuarı 2015 yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü!

Yeşilköy'de CNR tarafından düzenlenen Emlak Fuarı, 2015 yılında yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

CNR Emlak 2015 Fuarı bugün bitiyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut İş Yeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı" bugün sona eriyor.

İstanbul Maketi, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilendi!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut. İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı.

Yatırımcılar CNR Emlak 2015 Fuarı'nda buluştu!

Yerli ve yabancı yatırımcının akın ettiği CNR Emlak 2015 Fuarı'nda firmalar projelerini sergiliyor. Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Babacan Premium CNR Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıktı!

CNR Expo’da düzenlenen emlak 2015 – konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda,2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

EVTEKS Fuarı 2015 Haberi

EVTEKS Fuarı 2015

Düzenlendiği alan itibarı ile dünyanın en büyük ev tekstili fuarlarından olan “EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı”, 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında sektörün devlerini  İstanbul’da buluşturdu. Türkiye’de düzenlenen fuarlar arasında, uluslararası katılımcı çeşitliliği ve yabancı ziyaretçi sayısıyla dikkat çeken EVTEKS Fuarı’nı bu yıl 138 bin 368 kişi ziyaret etti. 


EVTEKS  Fuarı’na, Ekonomi Bakanlığı tarafından davet edilen Almanya, ABD, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, BAE, Belçika, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fas, Finlandiya, Fransa, Güney Afrika, Hollanda, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Kanada, Kazakistan, Kırgızistan, Kuveyt, Litvanya, Lübnan, Macaristan, Mısır, Moldova, Norveç, Oman, Özbekistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ülkeden katılım sağlandı.


Fuar, 2 milyar dolarlık iş hacmi...