18 / 05 / 2024

EVTEKS Fuarında 2016 trendleri

EVTEKS Fuarında 2016 trendleri

TETSİAD ve CNR Holding işbirliği ile düzenlenen dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS”, bu yıl 21. kez ziyaretçilerini ağırladı. Fuarı bu yıl 138 bin 368 kişi ziyaret etti.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

İstanbul Shopping Fest, Dubai ATM Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul Shopping Fest'ten (İSF) yapılan açıklamaya göre, İSF, Arabian Travel Market (ATM) 2016 Fuarında tanıtıldı. Fuarda İTO ev sahipliğinde açılan İstanbul standında, turizm pazarı açısından büyük değer taşıyan İSF projesi de yer aldı.

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Türkiye'ye MIPIM 2016 Fuarı'nda yabancı yatırımcıdan yoğun ilgi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2016'ya Türkiye'den katılan belediyelere ve inşaat şirketlerine yoğun yabancı yatırımcı ilgisi olduğu gözlendi.

Mobilya sektörü Çin CIFF 2016 Fuarı'nda buluşacak!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren dünyanın en büyük fuarı Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katılıyor.

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM 2016 Fuarı’nda!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin, ‘Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2016’da Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

Kale Kilit ürünlerini 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de güvenlik denince akla ilk gelen, her 3 evden 2’sinde tercih edilen Kale Kilit en yenilikçi ürünlerini 09 – 12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi.

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

ORKA 2016 kreasyonlarını UNİCERA Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de banyo mobilyaları sektörünün lider markası ORKA® Banyo, banyolarda trendleri belirleyen tasarımları ile UNİCERA Fuarı’nda banyo mobilyaları modasının en güzel örneklerini sergiledi.

EVTEKS Fuarında 2016 trendleri Haberi

EVTEKS Fuarında 2016 trendleri

Düzenlendiği alan itibarı ile dünyanın en büyük ev tekstili fuarlarından olan “EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı”, 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında sektörün devlerini  İstanbul’da buluşturdu. Türkiye’de düzenlenen fuarlar arasında, uluslararası katılımcı çeşitliliği ve yabancı ziyaretçi sayısıyla dikkat çeken EVTEKS Fuarı’nı bu yıl 138 bin 368 kişi ziyaret etti. 


EVTEKS  Fuarı’na, Ekonomi Bakanlığı tarafından davet edilen Almanya, ABD, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, BAE, Belçika, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fas, Finlandiya, Fransa, Güney Afrika, Hollanda, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Kanada, Kazakistan, Kırgızistan, Kuveyt, Litvanya, Lübnan, Macaristan, Mısır, Moldova, Norveç, Oman, Özbekistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ülkeden katılım sağlandı.


Fuar, 2 milyar dolarlık iş hacmi...