18 / 05 / 2024

evtekse katılan kişi sayısı

evtekse katılan kişi sayısı

TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Küçükçalık: -"Geçen yıl 800 olan katılımcı sayısı, bu yıl 1.000 olmuştur. Geçen yıl 54 bin, bu yıl 57 bin metrekare fuar alanı satıldı"

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Bin kişiye mezar olan Rönesans Sitesi'nde son dakika gelişmesi! 4 kişi daha tutuklandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli Hatay'da depremlerde yıkılan ve yaklaşık bin kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Sitesi'nin gözaltına alınanlardan 4 kişi tutuklandı.

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gençlere meslek ve iş istihdamı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek. Peki, nasıl? İşte detaylar...

Kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişi alınacak! KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları aman kaçırmayın!

Eylül ayı ile beraber pek çok kişi tarafından merakla beklenen personel alımları da hızlandı. Paylaşılan detaylara göre, kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişinin alınacağı belirtildi. KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları sakın kaçırmayın...

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları 26 bin kişi azaldı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, piyasa beklentilerinin altında gerçekleşen işsizlik maaşı başvuruları geçen hafta bir önceki haftaya göre 26 bin kişi azaldı.

THY’de çalışmak isteyenlere müjde! THY en az 20 bin TL maaşla personel alınacak! 10 bin kişi için başvurular başladı!

THY en az 20 bin TL maaşla personel alımına başlanıldı. Şartları yerine getirenler 10 bin kişi istihdam edilecek. İşte detaylar!

Bakan Bozdağ açıkladı: Depremlerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda 171 kişi tutuklandı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada depremlerden etkilenen illerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda 171 kişi hakkında tutuklama kararı çıkarıldığını söyledi.

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Tüm dünyayı tedirgin eden rapor: Tam 263 milyon kişi risk altında

Oxfam'ın yayınladığı rapora göre Kovid-19 salgını ile birlikte milyarderler kulübe 573 isim katılırken, tam 263 milyon kişi açlık riskiyle karşı karşıya.

TOKİ'nin yüzde 22 indirim kampanyasından 14 bin 575 kişi yararlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan indirim kampanyasından toplamda 14 bin 575 kişi faydalandı.

İŞKUR resmen duyurdu! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 17 bin TL ödeniyor...

İş arayan kişilere istihdam sunan İŞKUR tarafından mesleki konularda eğitim kursları da veriliyor. İŞKUR'un kurslara katılan kişilere yönelik ödeme gerçekleştirdiği de biliniyor. Peki bu ödemelerde kimler yararlanabiliyor?

TOKİ indirim kampanyasından 11 bin 768 kişi yararlandı!

TOKİ tarafından 21 Nisan'da başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası dün sona ermişti. Kampanyadan 11 bin 768 kişi yaralandı. 

Thodex soruşturmasında 16 kişi adliyeye sevk edildi!

Kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturmada gözaltında olan 16 kişi işlemler için adliyeye sevk edildi.

evtekse katılan kişi sayısı Haberi

evtekse katılan kişi sayısı

    Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Küçükçalık, EVTEKS-İstanbul Ev Tekstili Fuarı'nda geçen yıl 800 olan firma sayısının bu yıl 1.000 olduğunu belirterek, "Geçen yıl 54 bin metrekare, bu yıl 57 bin metre kare fuar alanı satıldı" dedi. 

     CNR EXPO'da düzenlenen Evteks Fuarı açılışında konuşan Küçükçalık, Evteks'in dünyada ev tekstili trendinin belirlendiği bir fuar olduğunu belirtti. 

     Küçükçalık, ev tekstilinin Türkiye'nin vazgeçilmez sektörlerinden biri olduğunu vurgulayarak, istihdam ve katmadeğer oluşturması nedeniyle de en önemli sektör olduğunu kaydetti. 

     Fuarda 100-150 civarı yabancı katılımcının bulunduğunu söyleyen Küçükçalık, "Geçen yıl 800 olan katılımcı sayısı, bu yıl 1.000 olmuştur. Geçen yıl 54 bin metrekare, bu yıl 57 bin metre kare fuar alanı satıldı"...