08 / 05 / 2024

Evvel İstanbul adres bilgileri

Evvel İstanbul adres bilgileri

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirilen Evvel İstanbul projesi, mahalle konseptini geri getiriyor.

Evvel İstanbul satış ofisi iletişim!

Evvel İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 3 etap olarak hayata geçirilen projede teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleşecek. Proje 29 katlı 8 blok olarak yükseliyor.

Evvelin değerleri, geleceğin konforuyla burada: Evvel İstanbul!

İlk etabında 678 adet dairenin yer aldığı Evvel İstanbul projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Kayabşı 3.etap bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, 94 bin 636 metrekare alana sahip...

Kayaşehir Adım İstanbul adres!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar değişiyor. Kayaşehir Adım İstanbul adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul'a yakın konumda bulunuyor.

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.

Evvel İstanbul satışta! Fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor!

İstanbul’un cazip uydu kentlerinden biri olan Kayabaşı’nda Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek EVvel İstanbul projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 209 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Evvel İstanbul'da 78 daire kaldı!

İNTAYA, EYG ve İntes ortak girişim grubu, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle Başakşehir Kayabaşı'nda inşa ettiği Evvel İstanbul projesini satışa çıkardı. Proje, 700 milyon liralık yatırımla inşa edilecek.

Evvel İstanbul satış rekoru kırdı!

Başakşehir’de inşa edilen Evvel İstanbul, satış rekoru kırdı. EYG, aynı bölgede yeni site yapacak. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Ocak ayında çalışmalara hemen başlayacağız” dedi.

Ömer Faruk Çelik: Evvel İstanbul 678 konutuyla orta sınıf için ideal bir proje!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, İntesve EYG Grup ortaklığında inşa edilen Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, 678 konuttan oluşan projenin orta sınıfa yönelik olduğunu söyledi.

Evvel İstanbul'da fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut hasılat önderliğinde İntaya, EYG ve İntes ortaklığı, İstanbul'un sağlam zeminine sahip Kayabaşı'nda Evvel İstanbul'u hayata geçirdi. 678 konut ve 10 ticari alandan oluşan proje, yaşlı ve engelli dostu bir mimariye sahip.

Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları!

700 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayaşehir bölgesinde yükseliyor. Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.

Evvel İstanbul Evleri Başakşehir!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri Başakşehir projesi toplam 678 adet daireden meydana geliyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projenin satış süreci devam ediyor.

Evvel İstanbul'da 10 bin kişi konut için Evvel'den sıraya girdi!

Evvel İstanbul'da 10 bin kişi konut için Evvel'den sıraya girdi. Emlak Konut, İntaya, EYG ve İntes'in Başakşehir’deki 'EVvel İstanbul' projesindeki 678 konuta iki ayda rekor talep geldi.

Evvel İstanbul 10 bin talep toplayınca satışta 78 dairesi kaldı!

İntaya , EYG ve İntes ortak girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile hasılat paylaşımı modeliyle Başakşehir Kayabaşı’nda inşa ettiği Evvel İstanbul projesini satışa çıkardı.

Kayabaşı Evvel İstanbul satışa çıktı!

İntaya, EYG ve İntes ortak girişim grubu, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle Başakşehir Kayabaşı’nda inşa ettiği Evvel İstanbul projesini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Evvel İstanbul'a komşu 700 konutluk yeni proje!

Bugün Four Seasons Otel'de gerçekleşen basın toplantısıyla tanıtımı yapılan Evvel İstanbul projesi satışa çıktı. Toplantıda görüşlerini bildiren EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik yeni projenin de müjdesini verdi...

Evvel İstanbul adres bilgileri Haberi

Evvel İstanbul adres bilgileri

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirilen Evvel İstanbul projesi, mahalle konseptini geri getiriyor.  678 konut ve 10 ticari ünitenin yer aldığı projeden ev alanlar, Koru Kahve Mahallesindeki mahalle kahvesinde buluşulabilecek. Koru Çeşmesi Mahallesi'nde mahalle çeşmesinden su içip çardakta sohbet edilebilecek. 



Ekonomist 



Evvel İstanbul iletişim

Tel: 0216 527 56 19 

Web: