05 / 05 / 2024

evviva gold ne zaman teslim

evviva gold ne zaman teslim

Evviva Gold ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor, proje Esenyurt'ta yükseliyor...

Karasu Gold City nerede? Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar?

Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen Karasu Gold City satışları devam ediyor. Peki, Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar? Karasu Gold City nerede? İşte detaylar...

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Honda GL1800 Gold Wing'e zam uğramadı! İşte Honda GL1800 Gold Wing 1 Kasım 2022 fiyat listesi!

Daha kompakt, daha hafif, daha çevik olarak lanse edilen Honda GL1800 Gold Wing'in Kasım ayı fiyatları açıklandı. Peki Honda GL1800 Gold Wing 1 Kasım 2022 fiyatları ne kadar? İşte Honda GL1800 Gold Wing 1 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hava yastıklı tek motosiklet Honda GL1800 Gold Wing 8 Ekim 2022 fiyat listesi!

Daha kompakt, daha hafif, daha çevik olarak tanıtılan Honda GL1800 Gold Wing fiyatları ne kadar? İşte Honda GL1800 Gold Wing 8 Ekim 2022 fiyat listesi...

Koçak Gold'dan bileziklere yüzde 11 indirim! 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Koçak Gold, bileziklerde yüzde 11'e varan indirimler başlattı. Peki, Koçak Gold'da bilezik fiyatları ne kadardır? İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Bozok Traktör Gold Power 240 serisinin fiyatları belli oldu? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yıllardır Türkiye'de faaliyet gösteren Bozok Traktörün  Gold Power 240 serisinin fiyat listesini ve özelliklerini inceledik. Peki,  Gold Power 240 serisinin fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Murat Goldştayn: Gayrimenkul sektörü 2020'ye iyi başladı!

Türkiye'de de gayrimenkul danışmanlığı işinin gelişiminde önemli rol oynayan RE/MAX,  büyümesine 2020 yılında da devam edecek. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, 2020 yılının gayrimenkul sektörüne iyi başladığını, bu yıl yüzde 30 büyümeyi hedeflediklerini belirtti...

Gold Residence Emek ile Kepez'de yeni bir güneş doğuyor!

Antalya Kepez'de hayata geçirilen Gold Residence Emek projesine satışlar başladı. Projede 290 daire ile 30 ticari birim bulunuyor. 

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Caprice Gold'un inşaatı ne olacak?

2013 yılında bitirileceği duyurulan Caprice Gold projesinde çalışmalar bir yılı aşkın süre önce durdu. Caprice Gold'a umut bağlayan yüzlerce vatandaş, birikimlerini kurtarmaya çalışırken, Bayrampaşa'daki dev inşaat çürümeye başladı. Projenin akıbeti de belirsizliğini koruyor.

İşte Petek Ertüre'nin Andromeda Gold'daki lüks dairesi!

Ağaoğlu Holding’in patronu Ali Ağaoğlu’nun hayat arkadaşı Petek Ertüre, Ataşehir-Andromeda Gold’daki 550 metrekarelik süper lüks dairesinin kapılarını Şamdan Dergisi’ne açtı.

Bursa Gold Life Evleri'nin temel atma töreni gerçekleşti!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat'ın ilk projesi olan "Gold Life Evleri'nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

evviva gold ne zaman teslim Haberi

evviva gold ne zaman teslim


Bulut İnşaat'ın Esenyurt 'ta yaşama geçirdiği Evviva Gold projesinde satışlar devam ediyor. Evviva Gold ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.


Evviva Gold Esenyurt Projesi 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Evviva Gold ne zaman teslim sorusunun yanıtı için haberimizden faydalanabilirsiniz.


Evviva Gold fiyat 'ları  81 bin 250 liradan başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.


Esenyurt Evviva Gold Projesi 'nin sosyal alanları arasında; kapalı otopark, yürüyüş - koşu parkurları,  fitness merkezi, çocuk oyun parkları, açık yüzme havuzu, spor tesisi, bay-bayan sauna bulunuyor.


Evviva Gold ne zaman teslim?

Evviva Gold ne zaman teslim sorusuna 2014 Aralık yanıtını verebiliriz.


Bulut İnşaat Evviva Gold...