30 / 04 / 2024

Evviva Nirvana teslim

Evviva Nirvana teslim

Evviva Nirvana Bahçeşehir satılık daire fiyatları 129 bin 948 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Evviva Nirvana Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor...

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Öniz Nirvana Susuz Konutları satılık daire!

ASM İnşaat'ın imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükselen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta. Peki projede ev fiyatları ne kadar? Evler ne zaman teslim edilecek? İşte Öniz Nirvana Susuz Konutları satılık daire fiyatları...

Evviva Millenium'da hemen teslim daireler!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, Residence konsepti ile geliştirilen evviva Millenium projesinde huzurlu bir yaşam vaad ediyor.

Evviva Millenium'da 117 bin 500 TL'ye hemen teslim daire!

Bulut İnşaat, İstanbul Esenyurt'ta, rezidans konsepti ile geliştirilen Evviva Millenium projesi 117 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla kampanya başlattı.

Bulut İnşaat'tan hemen teslim ve tapu fırsatı!

Bulut İnşaat Esenyurt'ta inşa ettiği "evviva Millenium" ve "evviva Yaşam Merkezi"ndeki 550 daire için kampanya başlattı.89 bin liraya konut sahibi olmayı sağlayan kampanyada, daireler "hemen teslim, hemen tapu" sistemiyle satılıyor.

Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'nde bahar kampanyası!

Bulut İnşaat Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Esenyurt'ta inşa edilen Evviva projesinde daireler hemen teslim ediliyor ve tapuları veriliyor.

Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim?

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Evviva Yaşam Merkezi projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim edilecek?

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası!

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası sınırlı sayıda daireler için devam ediyor. Hemen teslim edilen dairelerden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Bulut İnşaat Evviva projelerinde tapular hemen teslim!

Bulut İnşaat imar sorunlarının ardından yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Bahçeşehir Evviva Nirvana ne zaman teslim?

Bulut İnşaat hayata geçirilen Bahçeşehir Evviva Nirvana ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Evviva Nirvana projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor...

Bahçeşehir Evviva Nirvana ödemeleri!

Bahçeşehir Evviva Nirvana ödemeleri kapsamında taksit seçenekleri uygulanıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım!

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Esenyurt Evviva Gümüş City ne zaman teslim?

İstanbul Esenyurt ilçesinde Bulut İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Esenyurt Evviva Gümüş City ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı sonu uygun görülüyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Evviva Nirvana teslim Haberi

Evviva Nirvana teslim


İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yükselen Evviva Nirvana Evleri 7 blok halinde yükseliyor. Evviva Nirvana Bahçeşehir'de bloklardan beşi konutlar için, ikisi rezidanslar için ayrılıyor.


Evviva Nirvana Bahçeşehir satılık daire fiyatları 129 bin 948 TL'den başlayarak değişiyor. 5 konut bloğunun 13 katlı olarak inşa edildiği Evviva Nirvana Bahçeşehir projesinde iki rezidans bloğu 18 ve 27 katlı olarak inşa ediliyor.


Bulut İnşaat Evviva Nirvana teslim tarihi Haziran 2015 yılı olarak belirtiliyor. Evviva Nirvana Bahçeşehir ödemeleri yüzde 15 peşinat ile yüzde 50 peşinat arasında değişiyor.


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve villa tipi konutların yer aldığı Evviva Nirvana projesi 42 bin 966 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Evviva Nirvana Bahçeşehir projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları bulunuyor.



Evviva...