30 / 04 / 2024

Evyap İnşaat korkordato

Evyap İnşaat korkordato

26 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmiş, daha sonra 2 ay kesin mühlet verilmişti. Şirketin 2 ay kesin mühlet kararı 7226 sayılı kanunda alınan tedbirler kapsamında 20 Eylül 2020 tarihine uzatıldı.

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 28 gün daha uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. 

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. Şirketin kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı.

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 20 Eylül'e uzatıldı!

26 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmiş, daha sonra 2 ay kesin mühlet verilmişti. Şirketin 2 ay kesin mühlet kararı 7226 sayılı kanunda alınan tedbirler kapsamında 20 Eylül 2020 tarihine uzatıldı.

Evyap Güzel İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evyap Güzel İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Eren Güzel tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Evyap İnşaat konkordato talep etti!

1994 yılında 7 milyon TL sermaye ile kurulan Evyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, konkordato talebinde bulundu...

Evyap Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Evyap Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi 600 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Üsküdar'da açıldı.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Evyapı Tasarım Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Evyapı Tasarım Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 11 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Murat Acar ve Ramazan Şerif Fırat ortaklığıyla kuruldu...

Evyap'ın arsasından havadan video!

Evyap'ın arsasının havadan videolarını www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Evyap'ın Cendere Yolu'ndaki fabrikasının yerinde gayrimenkul projesi yükselecek!

Artaş İnşaat, Aydınlı Yapı ve Keleşoğlu İnşaat'ın hayata geçireceği proje kapsamında Ayazağa'daki 300 dönüme yakın büyüklükteki fabrika arazisi üzerinde konut, otel, ofis ve AVM'den oluşan bir karma proje yapılacak. 4 binin üzerinde konutun planlandığı pr

Evyapın arazisine üç firma talip oldu

Evyap yaklaşık 31 yıldan bu yana faaliyet yürüttüğü Ayazağadaki tesisini taşıma kararı aldı. Grubun gayrimenkul sektörünün iştahını kabartan 300 dönümlük arazisine Artaş İnşaat, Aydınlı Yapı ve Keleşoğlundan oluşan konsorsiyum talip oldu

Evyap 'ın arazisine, Artaş İnşaat, Aydınlı Yapı ve Keleşoğlu talip!

Evyap, yaklaşık 31 yıldan bu yana faaliyet yürüttüğü Ayazağa 'daki tesisini taşıma kararı aldı. Grup, gayrimenkul sektörünün iştahını kabartan yaklaşık 300 dönümlük arazisi için el sıkışmak üzere

Evyap İnşaat korkordato Haberi

Evyap İnşaat korkordato

Zeki Kenan Gümüşboğa ve Selim Gümüşboğa tarafından 1994 yılında 7 milyon TL sermaye ile kurulan Evyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, konkordato talebinde bulunmuştu. Bahçelievler'de kurulan Evyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, son dönemde yaşadığı mali sıkıntıyı aşamadı ve konkordato talep etti. 

2 ay kesin mühlet kararında sonra şirket ile ilgili yeni bir karar da çıktı. Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 30 Nisan 2020 tarih, 31114 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2480 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı gereğince davacı şirket hakkında 26 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecek kesin mühletin 20 Eylül 2020 tarihine kadar uzatılmasına karar verildi. 

Kayabaşı'nda 637 adet konut, Başakşehir'de 399 adet konut, Kuzey Ankara'da 314 konut, Kocaeli Kandıra'da 95 konut inşa eden Evyap İnşaat, ayrıca Bayrampaşa Yeraltı...