15 / 05 / 2024

Exen yapı pazarlama şirketi

Exen yapı pazarlama şirketi

Exen Endüstriyel ve Yapı Ürünleri Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi, Özer Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 320 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Hry Bilgisayar İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hry Bilgisayar İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Türk tarafından kuruldu.

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Uğurlu tarafından kuruldu.

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

Azkaya İnşaat Yapı Malzemeleri Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azkaya İnşaat Yapı Malzemeleri Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Muhip tarafından kuruldu.

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez naklı gerçekleştirildi. Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkez nakli yapıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Sekban İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekban İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sekban  tarafından kuruldu.

Özyer Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyer Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özyer tarafından kuruldu.

Selem Yapı Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selem Yapı Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Nur Yaşar tarafından kuruldu.

Duru Yapısal Malzemeleri Pazarlama Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Duru Yapısal Malzemeleri Pazarlama Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Duru tarafından kuruldu.

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 9 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Avni Civelek, Asim Civelek ve Harika Civelek ortaklığında kuruldu.

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

Exen yapı pazarlama şirketi Haberi

Exen yapı pazarlama şirketi

Exen Endüstriyel ve Yapı Ürünleri Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi, Özer Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 320 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Çekmeköy'de kuruldu.


Exen Endüstriyel ve Yapı Ürünleri Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü yapı ürünleri, sanayi ürünleri, üretim ürünleri, tüketim ürünleri  , ihtiyaç ürünleri ve hammaddelerin tanıtımı , alım satım ithalatı ihracatı toptan ve parekende ticareti ve pazarlanması işleri 2.Şirket her türlü ticari faaliyetinin icrası için bankalardan her türlü kredi alabilir kredilerin teminatı olarak ipotek verebilir gayrimenkul alabilir ve bu gayrimenkulleri satabilir 3.Yukarıda 3/1. Madde sayılan bütün ürünlerin alımı satımı için gerek duyulması halinde üretici ithalatçı ve alıcı firmalardan noter huzurunda sözleşmeler yapmaya ve gerekirse teminat ve ipotekler vermeye almaya  4.Her türlü inşaat yapımı kat karşılığı yapım...