05 / 05 / 2024

Exım Property Sıgnature Gayrimenkul nerede

Exım Property Sıgnature Gayrimenkul nerede

Exım Property Sıgnature Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kara ve Iman Tarokh ortaklığında kuruldu. 

Exım Property Sıgnature Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exım Property Sıgnature Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kara ve Iman Tarokh ortaklığında kuruldu. 

Faiz artırımı baskısı gayretleri beyhude bir çabadır!

TÜBA Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomideki kısa süreli manipülasyonlarla faiz artırımı baskısını meşrulaştırma gayretlerini beyhude bir çaba olarak görüyorum." ifadelerini kullandı. 

Evora Denizli'de bağımsız bölüm sayısı 1.562 oldu!

Evora Denizli projesinde 88 adet olan konut sayısı 87 adet konut, 3 adet olan ticari bölüm sayısı 11 adet ticari bölüm olacak şekilde tadilat yapı ruhsatları alındı. Böylece projedeki bağımsız bölüm sayısı 1.562 oldu.

Pendik, yatırımcılarda mıknatıs etkisi yaratıyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Pendik ilçesinin gayrimenkul yatırımlarıları üzerinde mıktanıs etkisi yarattığını söylüyor..

İstanbul Finans Merkezi'nde bağımsız bölüm sayısı 1.447 odlu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde toplam bağımsız bölüm sayısı 1.447 adet oldu.

Büyükyalı İstabul'daki bağımsız bölüm sayısı 1.719 oldu!

Özak-Yenigün-Ziylan ortaklığında Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstabul projesindeki bağımsız bölüm sayısı 1.719 oldu

Köy projesinde bağımsız bölüm sayısı 1156 adet oldu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Sarıyer Zekeriyaköy Köy projesinin toplam bağımsız bölüm sayısı 1156 adet oldu.

Sinpaş Gökorman'da bağımsız bölüm sayısı 428 oldu!

Eylül ayında satışa çıkan Sinpaş Gökorman projesine 8 adet dükkan-ofis de dahil edildi. Böylece projedeki toplam bağımsız bölüm sayısı 428 oldu..

Evora Denizli'de bağımsız bölüm sayısı 1.555 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Denizli Merkezefendi'de inşa edilen Evora Denizli projesinde bağımsız bölüm sayısı 1.555 oldu.

Tual Adalar'ın bağımsız bölüm sayısı 542'ye çıktı!

Emlak Konut'un Kartal Yakacık'taki arazisinde Dağ Mühendislik'in hayata geçirdiği Tual Adalar'ın bağımsız bölüm sayısı 542'ye çıktı.

Evora Denizli'de toplam bağımsız bölüm sayısı 1579 oldu!

Teknik Yapı'nın Denizli Merkezefendi'de inşa ettiği Evora Denizli projesinde toplam bağımsız bölüm sayısı 1579 oldu.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin katılım toplantısı gerçekleşti!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin paydaş katılım toplantısı gerçekleşti. Toplantıda projenin şirketin yetkilisi “kaç ağacın kesileceğinin belli olmadığını, hesaplama çalışmalarının sürdüğünü” açıkladı.

Avrasya Tüneli'nin tüm kısımları trafiğe açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Avrasya Tüneli'nin tüm kısımlarının trafiğe açıldığını duyurdu.

Exım Property Sıgnature Gayrimenkul nerede Haberi

Exım Property Sıgnature Gayrimenkul nerede

Exım Property Sıgnature Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kara ve Iman Tarokh ortaklığında kuruldu. 

Exım Property Sıgnature Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkullerialmak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek 2-Her türlü arazi, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek 3-Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 4-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar ve anasözleşmesinde yazılı işler

Exım Property Sıgnature Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited...