06 / 05 / 2024

expo 2016 yatırım merkezi antalya

expo 2016 yatırım merkezi antalya

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk: EXPO ile uluslararası yatırımcıların fırsatları daha yakından görmesi sağlanırken, yabancı yatırımcı sayısı da artacak. Antalya'nın cazibe merkezine dönüşmesiyle kentsel dönüşüm projeleri hız kazanacak..

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

2016 yılı ekonomik verilerine göre Türkiye Gayri Safi Milli Hasılası'nın yüzde 8.2’si gayrimenkul yatırımlarına dayalı olan inşaat sektörü oluşturuyor. Peki, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

Kar Grup 2018’de 180 milyon TL yatırım planlıyor!

Kar Grup, dev yatırıma hazırlanıyor. 180 milyon TL yatırım planladıklarını söyleyen Kar Grup Yönetim Kurulu üyesi Şenol Üçüncü, 2016 yılının kendileri açısından önemli bir yıl olduğunu ve 400 milyon liraya yakın ciroya ulaştıklarını söyledi.

Kazakistan'a yatırım yeniden Türkiye gündeminde!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından olan Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen enerji Expo’su ile ilgili görüşlerini paylaştı. Özgentürk, Türkiye'nin bölgede yatırım yapacağı sinyallerini verdi.

2016'da 187 otel yatırımı için teşvik alındı!

Turizm sektöründe yatırımlar yavaşladı. Yaşanan zor sürece rağmen 2016 yılında 42 ilde toplam 187 otel yatırımı için 2 milyar 928 milyon TL yatırım teşviki verildi.

Edirne'de yapılan yatırım miktarı TBMM gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2003-2016 yılları arasında Edirne'de yapılan yatırım miktarına ve sağlanan istihdama ilişkin olarak Bakan Eroğlu'na 4 soru sordu..

2017 Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

2016 yılında düzenlendiğinde büyük ilgi gören Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi bu yılda gerçekleşecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde düzenlenecek zirve yatırımcı ve uzmanları bir araya getirecek.

Aziz Torun: Yatırımın tam zamanı!

Torunlar GYO Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katıldı. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Torun, “Türkiye yabancı yatırımcılar için fırsatlar barındıran bir ülke ve Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmanın şimdi tam zamanı” dedi.

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Kartal Belediyesi tarafından Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nin 2.'si gerçekleşiyor. Zirve, 10 Mayıs 2016 günü saat 09:00'da düzenlenecek.

Yabancılardan Türk şirketleri için 18.9 milyar lira yatırım!

Rekabet Kurumu’nun 2016 raporu yayınlandı. Rapora göre, yabancılar Türk şirketlerini devralmak için 2016’da yaptığı yatırım tutarını 2015’e göre üçe katladı. Yatırım 18.9 milyar lira oldu.

Murat Kurum: Türkiye’de gayrimenkul yatırımının avantajı var!

Emlak Konut GYO, Expo Turkey By Qatar fuarında sahne alıyor. Emlak Konut Genel Müdürü Kurum, yabancıların Türkiye’ye gayrimenkul yatırımı yapması için birçok avantajın sunulduğunu söyledi. Kurum, “Yatırımlarımızı anlatmaya çalışacağız” dedi

Aziz Torun: Türkiye yatırım için cazip bir ülke!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği "Expo Turkey by Qatar"da, Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak. GYODER Başkanı Aziz Torun "Asıl amacımız Türkiye'nin istikrarlı, güvenilir ve yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmaktır" dedi.

Bu yıl doğrudan yatırım 15 milyar dolara ulaşacak!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Türkiye'de doğrudan yatırımların önünün açıldığını belirtti. Ermut, 2016 yılında 12,3 milyar dolar uluslararası doğrudan yatırım çektiğini, 2017'de ise 15 milyar dolara ulaşma hedefi olduğunu söyledi.

expo 2016 yatırım merkezi antalya Haberi

expo 2016 yatırım merkezi antalya

DÜNYA ve Türk turizm sektörünün en önemli merkezlerinden biri olan Antalya'da turizm sektörünü destekleyecek sanayi yatırımlarının kaçınılmaz gereklilik olduğunu kaydeden Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, dünyanın en önemli organizasyonlarından EXPO 2016 ile Antalya markasının dünyada da tanınacağını söyledi. 


EXPO ile dünyanın gözünün çevrileceği Antalya'da şehre gelen turistin artacağını kaydeden Vali Öztürk şunları söyledi: "EXPO 2016 Antalya kentin ekonomik gücünü artarken, turizm ve kongre alanında yeterliliği bir kez daha kanıtlanacak. EXPO ile uluslararası yatırımcıların fırsatları daha yakından görmesi sağlanırken, yabancı yatırımcı sayısı da artacak. Antalya'nın cazibe merkezine dönüşmesiyle kentsel dönüşüm projeleri hız kazanacak. EXPO'nun yapılacağı alan etkinlik sonrasında da kentin ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayacak halde değerlendirilecek." 


Dünya Antalya'ya akacak 


Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, 2016 yılının Nisan ve Ekim aylarında düzenlenecek Botanik EXPO...