28 / 04 / 2024

expo 2020 turizm

expo 2020 turizm

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik'in İzmir ziyaretini değerlendiren ETİK Başkanı Mehmet İşler, " Bakanımız Ömer Çelik , sektörün sorunlarının aşılması için hızla çalışılacağını söyledi " dedi

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

Utopya Turizm İnşaat 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Utopya Turizm İnşaat'ın Seğmenler Vergi Dairesine sunulan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ait geçici vergi beyannamesi yayınlandı. 

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

KSF Yıldırım Turizm Otelcilik, Kervansaray Fomara City Otel'i 95 bin TL'ye kiraladı!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. mülkiyetindeki Kervansaray Fomara City Otel'in kiralanması için KSF YILDIRIM Turizm Otelcilik Tic. Ltd. Şirketi ile 23 Mart 2020 tarihinde sözleşme imzaladı...

Uluslarası turizm yatırımcılardan Türkiye’ye büyük ilgi!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) aracılığıyla, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle düzenlenen 'Tourism Investments Forum-TIF 2020' etkinliği dünyanın önemli markaları tarafından ilgi gördü.

Dünyanın önde gelen otel yatırımcıları 'Turizm Yatırımları Forumu'na katılacak!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle 28-29 Ocak tarihlerinde düzenlenecek "Tourism Investments Forum 2020" için dünyanın önemli turizm markalarını İstanbul’da bir araya getirecek.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Gayrimenkul 2020’de dijital pazarlama ile ivme kazanacak!

Dijital Pazarlama Okulu Kurucusu Yasin Kaplan, “Gayrimenkul, turizm, ihracat, 2020’de dijital pazarlama ile ivme kazanacak” diye konuştu.

NG Hotels 2020’ye yani yatırımlarla hazırlanıyor!

Turizm sektörünün öncü markalarından NG Hotels, 2020 yılına yeni yatırımlarla girecek.

Türk firmaları inşa halindeki otelleri yakın takibe aldı!

Dubai’ye çıkarma yapan 73 Türk firması, Expo 2020’ye hazırlanan inşa durumundaki otel ve restoranları yakın takibe aldı. 

Alaçatı Havalimanı 2020’de hazır!

Çeşme Alaçatı Havalimanı’nda altyapı çalışmaları tamamlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan onay bekleyen projenin 2020 yılında hizmete açılması planlanıyor.

expo 2020 turizm Haberi

expo 2020 turizm


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in İzmir ziyaretini değerlendiren Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, sektör temsilcileri olarak Bakan Çelik'in ziyaretinden çok memnun olduklarını söyledi. Turizm sektörü açısından İzmir'de yürütülen ve yürütülmesi gereken pek çok projeyi Bakan Çelik ile paylaşma imkanı bulduklarını söyleyen İşler, "Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik'in bütün bürokratlarıyla İzmir'e adeta çıkarma yapması, kenti ne kadar önemsediğini göstermiştir. Bakan Çelik'e özellikle İzmir'in EXPO yürüyüşünde kentin daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğu belirttik" dedi.


Tanıtım komisyonu 

İşler, Bakan Çelik'in bu ziyaretiyle hem sektörün sorunlarını hem de turizmle ilgili projelerini aktarma fırsatı bulduklarını vurguladı. İşler, "Sayın Bakanımız, Ege ve İzmirli turizmcilerin çatı örgütü olan ETİK ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın...