27 / 04 / 2024

Expo Real ne zaman

Expo Real ne zaman

Avrupa’nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan EXPO REAL, bu yıl Grand Plaza projesi ile yepyeni bir iletişim platformu oluşturacak. EXPO REAL’in 2016’da katılımcı ve ziyaretçi sayısını daha da artırması bekleniyor.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Gayrimenkul sektöründe 2019 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2019 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'deki hisse satışı ne durumda?

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya Frankfurt'ta bulunan dolaylı iştiraki konumundaki Oswe Real Estate GmbH hisselerinin satışına ilişkin görüşmeler devam ediyor. 

Gayrimenkul sektörüne yön verenler Real Estate Stars’da ödüllerini aldı!

Baymak ana sponsorluğunda Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ve Türkiye Müteahhitler Birliği’nin destekleriyle gerçekleştirilen Real Estate Stars 2018’de Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri açıklandı.

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate güz dönemi kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı.

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı..

Real Yedikule fiyatları!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek Real Konaklar Yedikule projesi 120 bağımsız birimden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadardan başlıyor?

15 soruda Real Konaklar Yedikule!

Lansmanı bugün yapılan ve Real Gropu imzası ile hayata geçirilen Real Konaklar Yedikule projesi "Tarihle iç içe doğanın içinde" sloganıyla tanıtıldı. Peki projenin fiyatları ne kadar, kaç konut var, ödeme planı nasıl, kat planları var mı? İşte tüm detaylar...

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Tuğra Gönden'in Expo Real 2017 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2017 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Expo Real ne zaman Haberi

Expo Real ne zaman

Gayrimenkul ve yatırım sektörünün Avrupa’daki en büyük iletişim ağı olarak gösterilen EXPO REAL bu yıl kapılarını 4-6 Ekim 2016 tarihleri arasında açacak. 2015’te 33 ülkeden 1700’den fazla katılımcıyı ve 74 ülkeden 38 bin ziyaretçiyi ağırlayan EXPO REAL’in 2016’da katılımcı ve ziyaretçi sayısını daha da artırması bekleniyor. 


Her yıl ekim ayında, ağını genişletmek isteyen ve somut iş projeleri hazırlayan sektörün önde gelenlerini, 3 gün boyunca Münih’teki Messe München fuar alanında bir araya getiren EXPO REAL Avrupa’nın bir numaralı gayrimenkul ve yatırım fuarı olarak lense ediliyor. Fuarın bu yılki en önemli yeniliği, fuar katılımcılarını ve ziyaretçileri bir şehir meydanı konseptinde buluşturacak olan Grand Plaza… Yaklaşık 500 metrekarelik bir alanda kurulu bulanan Grand Plaza, bu yıl fuara katılan katılımcı ve ziyaretçilerin daha fazla...