28 / 07 / 2024

Expoda idişat yolunda

Expoda idişat yolunda

EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay, EXPO alanında süren çalışmaların hızla devam ettiğini ve alanın öngörülen sürede tamamlanacağını belirtti. EXPO alanındaki çalışmaların büyük bölümünün 2015 yılı bitmeden tamamlanacağını dile getirdi.

Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

Karnur İnşaat tarafından, Bursa'nın Nİlüfer ilçesi Yolçatı Köyü yolunda yükselen Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta. Peki Yolçatı 2 projesinde daire fiyatları ne kadar? Yolçatı 2'da hangi konut tipleri yer alıyor, teslimler ne zaman? İşte Yolçatı 2 ile ilgili ayrıntılar...

Pirinkayalar Geçidi'ndeki tünelde yıl sonunda ışık görünecek!

Erzurum-Artvin kara yolunda sürücülere zor anlar yaşatan Pirinkayalar Geçidi'nde yapımı süren 2 bin 246 metrelik tünelde delme işlemi yıl sonunda tamamlanacak.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Kars Ilgar Geçidi'ne tünel yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "Geçit vermeyen Ilgar Geçidi'nin geçit verebilir hale gelmesi için tünele ihtiyaç vardı, onun projesini bitirdik, tünel artı beraberinde 41 kilometrelik bölünmüş yolun ihalesini yaptık ve inşallah ayın 11'inde oranın da temelini atıp vira bismillah diyeceğiz" şeklinde konuş

Antalya Akçatı’ya emisyonlu asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, daha önce genişleterek, alt yapısını hazırladığı Alanya’nın Akçatı mahallesi yolunda asfalt çalışmalarına başladı. Diğer asfalt türlerine göre daha kalın olan emisyonlu asfalt yöntemi ilk kez kullanıldı.

Bursa Terminal Camii’nin temeli atıldı!

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm mekanları en güzel şekilde dizayn eden Büyükşehir Belediyesi tarafından BURULAŞ Şehirlererası Otobüs Terminali’ne yaptırılacak caminin temeli törenle atıldı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 70’i tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma Atıksu Arıtma Tesisi ile Bakırçay’ın temizlenmesi yolunda devam eden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Uğur Dumankaya: Demokrasi yolunda önemli bir adım atıldı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya seçim sonuçlarını değerlendirdi.Uğur Dumankaya: "Türkiye demokrasisi açısından barış ve uzlaşma yolunda atılmış önemli bir adımdır” dedi.

Paşaköy Köy Konağı’nın temeli atıldı!

“Örnek bir ilçe” olma yolunda emin adımlarla yürüyen Sancaktepe Belediyesi, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sancaktepe Belediyesi tarafından Paşaköy mahallesi’nde yaptırılacak olan Köy Konağı’nın temeli yapılan törenle atıldı.

Şanlıurfa'ya katı atığı enerjiye dönüştürecek yeni tesis!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kente çevresel açıdan önemi büyük olan bir tesis kazandırma yolunda bir adım atıp katı atık bölgesinde tesis kuracak.

Ispartakule Bahçeşehir yolunda köprü montajına başlandı!

Ispartakule Derneği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından temeli 16 Mart 2014'te atılan Ispartakule Bahçeşehir arasındaki 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşüren bağlantı yolunda köprü montajına başlandı.

Ispartakule Bahçeşehir bağlantı yolunda son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından temeli 16 Mart 2014'te atılan Ispartakule Bahçeşehir arasındaki 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşüren bağlantı yolunda kamyonlar dolgu için bölgeye malzeme taşıyor...

1985 yılında Tüpgeçit için ilk adım atılmış!

1985 yılında Boğaz'ın altına yapılacak Tüpgeçit projesi için ilk adım atılmış. Boğaziçi Demiryolu Tüpgeçidi'nin deniz dibi sondaj çalışmaları için Kızkulesi yakınlarında deniz şantiyesi dahi kurulmuş.

Expoda idişat yolunda Haberi

Expoda idişat yolunda

EXPO Genel Sekreteri Selami  Gülay, EXPO alanında süren çalışmaların hızla devam ettiğini ve alanın öngörülen sürede tamamlanacağını belirtti


EXPO alanındaki çalışmaların büyük bölümünün 2015 yılı bitmeden tamamlanacağına dikkat çeken EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay, yaklaşık 80 dekar büyüklüğündeki EXPO Gölü'nün tabanının kanallarla birlikte 100 bin metrekareyi bulan yalıtımının bitirildiğini açıkladı. 8 bin metrelik alan içi kanalizasyon hattının tamamlanma oranının yüzde 45'e ulaştığını, 13 bin 550 metre olan yağmursuyu drenaj hattının da yüzde 32'sinin tamamlandığını aktaran Gülay, EXPO alanı ile Lara Atıksu Arıtma Tesisi arasına da 14 kilometre uzunluğunda kanalizasyon kollektör hattı inşa edildiğini söyledi. 2 metre çapındaki borular kullanılarak yapılan hattın, Aksu ilçesinin ana kollektör hattı olacağını ve ilçenin kanalizasyon sorununu çözeceğini ifade eden Gülay, "Hattın geçeceği alanda zemin ıslahı...