15 / 05 / 2024

Express 34 basın ekspres

Express 34 basın ekspres

Express 34 projesi ofis ve perakende alışveriş hizmeti sunacak şekilde tasarlanıyor. Projenin 17 bin metrekarelik kısmı kapalı alan olarak belirlendi. Peki Express 34 nerede?

Vaat Center'la Basın Express'e 653 yeni konut geliyor! Teslimler Aralık 2025'te! 

Vaat Center projesi Türkiye’nin yatırım değeri yüksek konumu Basın Express bölgesinde yükseliyor. Peki Vaat Center projesinde yer alan konutları fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları!

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları kat planlarına ve metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Karat 34 projesi İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. 

Gül Proje Basın Express güncel fiyatlar!

Gül Proje Basın Express güncel fiyatları 331 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Gül Proje Basın Express fiyat listesi 2017!

Daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması hedeflenen Gül Proje Basın Express projesi, E-5 ve TEM otoyollarına yakın lokasyonuyla ulaşım kolaylığı sunuyor...

Gül Proje Basın Ekspres'te faizler sıfırlandı!

Ekspres'te faizi yıl sonuna kadar sıfırladı Gül Proje, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği Gül Proje Express'te yeni bir kampanya başlattı.

Gül Proje Basın Ekspres ev fiyatları!

Gül Proje Basın Ekspres ev fiyatları 248 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gül Proje Express Rezidans'ta teslimler 2018'in sonunda yapılacak...

Gül Proje Express için ön talep toplanıyor!

2016 yılını ‘proje yılı’ ilan eden Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi ‘Gül Proje Express’ ile yoluna hız kesmeden devam ediyor. Gül Proje Express için ön talep toplanıyor.

Bakırcı Yapı'dan Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te yeni proje!

34 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Bakırcı Yapı, Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projelerin ardından Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak.

Bakırcı Yapı Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te proje yapacak!

Sektörde 34 yıllık geçmişiyle faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Bakırcı Yapı Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projelerin ardından Kemerburgaz ve Basın Ekspres’te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep topluyor.

Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede toplam 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza - showroom bulunuyor. Peki Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Basın Ekspres Plaza 34 satılık!

Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla yükselen proje toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Basın Ekspres Plaza 34 satılık dairelerin teslimleri 14 ayda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Basın Ekspres Plaza 34 teslimleri!

Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla yükselen projenin toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Basın Ekspres Plaza 34 teslimleri 14 ayda gerçekleşmesi planlanıyor.

Basın Ekspres Plaza 34 iletişim!

Basın Ekspres Plaza 34 iletişim için 0212 671 57 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Zemin üzeri 14 katlı olarak dizayn edilen projenin 14 ayda tamamlanması öngörülüyor.

Express 34 basın ekspres Haberi

Express 34 basın ekspres

Express 34 projesi Eşbah Yapı Yatırım ve Akyapı imzası ile hayata geçiriliyor. "Express 34 nerede?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor ama önce projeden bahsedelim.


Express 34 projesinin toplam kapalı alanı 17 bin metrekare olarak tasarlandı. Proje ofis ve perakende alışveriş hizmeti sunacak. 


Express 34 projesi 212 AVM, Mall Of  İstanbul  , Starcity AVM, Holiday Inn Hotel, İstwest, Hilton ve Wyndham Hotel'in yakın çevresinde yükseliyor. 


Express 34 nerede?

Express 34 projesi lokasyon olarak Atatürk Havalimanı'nı, E5 ve TEM otoyolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçiriliyor.  İkitelli'de yer alan 212 AVM'nin yan tarafında bulunan LCW Outlet binasının olduğu yerde hayata geçiriliyor. 


Express 34 iletişim

Tel: (212) 671 57 97 

Web: http://express34.com/

Esra Nur...