06 / 05 / 2024

eyfel kidstown

eyfel kidstown

Kidstown projesi 12 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Eyfel Kidstown'da 265 bin liraya son 12 daire! Yüzde 5 indirim!

Beykoz Kids Town Riva'da fiyatlar 265 bin liradan başlıyor, projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Altintaş tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yüksekliği Eyfel Kulesi'ni geçti!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yüksekliği Eyfel Kulesi'ni geçti. İnşası sona eren kayaklarının yüksekliği 318'er metreye ulaştı.

Eyfel Kulesi yeşillendiriliyor!

Paris Belediye Başkanı Anne Hidal-go, Eyfel Kulesi’nin etrafının yeniden yapılandırılması için harekete geçiyor. Fransa'nın simgelerinden Eyfel Kulesi’nin etrafındaki 100 dönümlük araziye devasa bir park inşa edilecek.

Eyfel Kulesi'nin merdivenin parçası 169 bin Euro'ya satıldı!

Artcurial Müzayede Evi, Paris'te yer alan Eyfel Kulesi'nin merdiveninin bir parçasını açık artırmada 169 bin Euro'ya sattı...

Çamlıca Kulesi 365 metre yüksekliğiyle Eyfel'i geçti!

Küçük Çamlıca Kulesi 365 metreye ulaştı. Yüksekliğiyle 300 metreklik Eyfel Kulesi'ni geride bırakan kulede çalışmalar tam gaz devam ediyor...

Eyfel Kulesi'nin çevresine cam duvar projesi onaylandı!

Fransa'nın simgesi olan Eyfel Kulesi'nin çevresine kurşun geçirmez cam dikilmesi, Paris Belediye Konseyi tarafından onaylandı. Onayın terör saldırılarına karşı olduğu belirtildi.

Paris'teki Eyfel Kulesi'nin çevresine cam duvar dikilecek!

Fransa'nın Paris ilindeki Eyfel Kulesi'nin etrafına terör saldırılarını önleme amacıyla kurşun geçirmeyen cam bir duvar dikilecek.

Eyfel Kulesi 300 milyon avro ile yenilenecek!

Başkent Paris'in sembollerinden Eyfel Kulesi'nin güvenliği ve bakımı için 300 milyon avro ayrılacak.

Kıvanç Tatlıtuğ Eyfel Kulesi manzaralı ev arıyor!

Başak Dizer’le geçtiğimiz şubat ayında Paris’te nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ’un, evliliklerinin yıl dönümünde eşine sürpriz yaparak Eyfel Kulesi manzaralı ev alacağı konuşuluyor

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Paris Eyfel Kulesi otel olarak kullanılmaya başlandı!

Paris'in simgelerinden Eyfel Kulesi, Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında otel olarak kullanılmaya başlandı. Dairelerde kalmak için yapılan çekiliş sayesinde 4 futbol tutkunu Eyfel Kulesi'nde 4 gün 4 gece konaklayacak.

Eyfel Kulesi otel oluyor!

Paris'in simgelerinden Eyfel Kulesi, Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında otel olarak kullanılacak. Dairelerde kalmak için yapılacak çekiliş için başvurular dün açıldı.

Kosova'ya 32 metrelik Eyfel Kulesi inşa edildi!

Kosova’da restoran işleten Blerim Besimi, Lipjan’da Eyfel Kulesi’ni yaptı. 3 ayda inşa edilen Eyfel kulesi 32 metre yüksekliğinde. Kule geçtiğimiz Cumartesi günü hizmete açıldı.

eyfel kidstown Haberi

eyfel kidstown


Kidstown Riva'nın havadan videosu için...