05 / 05 / 2024

EYG Grubu konutları

EYG Grubu konutları

Müteahhitlerin projelerinde satamadıkları daireleri alıp kendi ödeme koşullarıyla satışa çıkaran EYG Grubu, 878 milyon liralık konut portföyüne ulaştı. EYG'nin patronu Ömer Faruk Çelik, "Fon gibi enstrümanlarla daha da büyüyeceğiz" dedi.

TOKİ Bartın Dallıca orta gelir grubu kura çekilişi 26 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bartın Dallıca orta gelir grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişini 26 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat!

Öniz Şirketler Grubu iştiraki olan ASM İnşaat'ın imzasıyla yükselen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta. Peki projede satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat listesi...

İBB Meclisi'nde riskli konutların dönüşümü için yetki tartışması!

İBB Meclisi'nde çoğunluğu elinde bulunduran AKP-MHP grubu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, sosyal konutların deprem riskine karşı ihtiyaç ve hak sahiplerine kiralanıp satılabilmesi için üçüncü kez yetki sağlamadı. 

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

TOKİ Denizli Baklan alt gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Baklan alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Uşak Ulubey alt gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'nin üst gelir grubu konutları meclis gündeminde!

2003-2018 yılları arasında TOKİ tarafından üst gelir grubuna yönelik yapılan konutlar ve bu sürede TOKİ'ye tahsis edilen hazine arazileri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kayseri Aksubağları mahallesinde yer alan alt gelir grubu konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Denizli Merkezefendi alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesindeki alt gelir grubu konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kargı alt gelir kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan alt gelir grubu konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Denizli Acıpayam orta gelir grubu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam orta gelir grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Gümüşhane'de 62 adet alt gelir grubu TOKİ Konutları için kura çekildi!

Gümüşhane’de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çamlıca Mahallesinde hayata geçirilen 2+1 alt gelir grubu konutları için kura çekimi yapıldı.

Tokat Dedeli orta gelir grubu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli orta gelir grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

EYG Grubu konutları Haberi

EYG Grubu konutları

Evdekifırsat. com markasıyla satışta olan konut projelerini müteahhitlerden toplu şekilde satın alıp kendi ödeme koşullarıyla alıcı ile buluşturan EYG Grubu, İstanbul Yenibosna'daki İstwest ve Kağıthane'deki Dap Vadisi projelerini de portföyüne ekledi. 



EYG İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, portföylerinde toplam 15 projede 1230 daireye ulaştıklarını söyledi. Yılbaşından bugüne kadar 380 daire sattıklarını, portföylerinin değerinin ise 878 milyon liraya ulaştığını anlatan Çelik, "Son olarak FerYapı tarafından geliştirilen İstwest'te 110 milyon lira ve Dap Yapı'nın ofis projesi Dap Vadisi projesinde ise 200 milyon liralık portföy için el sıkıştık. Kağıthane projesiyle ilk defa ofis satışı da yapacağız" dedi. 



İSTANBUL'DA 215 BİN KONUT ÜRETİLİYOR 

Ömer Faruk Çelik, gelecekte portföylerini büyütmek adına çalışmalarına devam edeceklerini, gayrimenkul geliştirme fonu gibi enstrümanların devreye girmesinin bu süreci hızlandıracağını ifade etti....