29 / 04 / 2024

Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat!

Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat!

Firma: Öniz Şirketler Grubu

Proje: Öniz Nirvana Susuz Konutları

Öniz Şirketler Grubu iştiraki olan ASM İnşaat'ın imzasıyla yükselen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta. Peki projede satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat listesi...



Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat!
Öniz Şirketler Grubu iştiraki olan ASM İnşaat tarafından yapımına başlanan Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta. Proje Ankara'nın en gözde ilçelerinden Yenimahalle ilçesi Susuz mahallesinde inşa ediliyor.

Toplam 11 bin 585 metrekare arsa alanı, 19 bin 582 metrekare inşaat alanından meydana gelen Öniz Nirvana Susuz projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede daireler 170 metrekare, net ise 144.86 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

2 blok şeklinde dizayn edilen Öniz Nirvana Susuz projesinin içerisinde 90 konut, 1 adet dükkan mevcut. Öniz Nirvana Susuz Konutları 1 bodrum, 1 zemin ve 15 normal kat olmak üzere toplam 17 kattan oluşuyor.

RGGA Mimarlık tarafından bölgesine değer katacak, yaşam standartlarını yükseltecek bir proje olarak hayata geçirilen Susuz mahallesi, Göksu parkı ve İstanbul Yolu'nun yanı başında yükseliyor.

Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat!

Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat
Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat listesi 950 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Öniz Nirvana Susuz Konutları'nda geniş peyzajı, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, 6'sı engelli 116 araçlık kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları mevcut.

Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat!

Öniz Nirvana Susuz Konutları iletişim:
Adres:  Ahi Mesut Mah. Elvan Cad. No : 42/B Etimesgut/ANKARA
Telefon: 0554 854 73 72
Web: http://oniz.com.tr/p/ankara-oniz-nirvana-konutlari/

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön