29 / 04 / 2024

EYG

EYG

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir’de ön satış avantajları sunuyor. Fiyatlar 406 bin 800 liradan başlıyor.

EYG ilk gayrimenkul fonunu kuruyor, sırada 50 başvuru var!

Gayrimenkul fonu kurmak için bir yıldır çalışmalar yapan EYG Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) izin alan ilk firma oldu. Sistemde, ortaklar istediği zaman sistemden çekilebiliyor.

Evvel İstanbul satış rekoru kırdı!

Başakşehir’de inşa edilen Evvel İstanbul, satış rekoru kırdı. EYG, aynı bölgede yeni site yapacak. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Ocak ayında çalışmalara hemen başlayacağız” dedi.

EYG Grup, 2 gayrimenkul yatırım fonu kuracak!

EYG Portföy Yönetim Kurulu Üyesi Murat Parmakçı, 2 adet gayrimenkul yatırım fonu kuracaklarını belirterek, fonlardan bir tanesinin inşaatı tamamlanmış konutlara, diğerinin ise arsalara yatırım yapacağını kaydetti.

EYG GYO Samandıra projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

EYG GYO İstanbul Sancaktepe'deki yeni projesi için resmen düğmeye bastı. Proje kapsamında arsa sahipleri ile sözleşme imzalandı. İşte detaylar...

Hakan Kaya hangi alanlarda uzmandır? EYG GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Hakan Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıldır iş hayatında görev alıyor? Hangi alanlarda uzmanlaştı? EYG GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Hakan Kaya ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Halka arz da yasak getirildi! EYG GYO ve Beşiktaş hisselerine tedbir geldi

EYG GYO ve Beşiktaş hisseleri için bir ay süre için açığa satış ve kredili işlem yasağı uygulandı.

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

EYG GYO’nun halka arz büyüklüğü 352,2 milyon TL oldu

2022 yılının sın halka arzlarından biri olan EYG GYO'ya 4.49 kat talep geldi, 883 bin 639 yatırımcıya hisse dağıtımı yapıldı.

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye’de  42  milyon 984 bin 337 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Harun Çelik, Yunus Emre Çelik Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye’de  17 milyon 131  bin 900 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Ali Atıf Bir, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Eyg Ofis Ve Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Ofis Ve Konut Anonim Şirketi Ümraniye’de  7 milyon 699 bin 777 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik, Ezgi Çelik, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Eygür İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eygür İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gürel tarafından kuruldu.

EYG Grup Ümraniye projesinde konut sayısı değişti!

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme'nin Ümraniye projesinde konut sayısı 342 oldu.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Narlı Bahçe Evleri nerede?

Narlı Bahçe Evleri projesi ''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla tanıtılıyor. EYG Grup tarafından hayata geçirilen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018!

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. ''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla tanıtılan proje EYG Grup imzasını taşıyor. 

EYG Haberi

EYG

Geçen sene Kasım ayında ‘mahalle hayatına modern bir yaklaşım’ sunan ve yine aynı ortaklık tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul projesinin hemen yanında yer alan Adım İstanbul’da ön satışlar başladı. 615 daire ve 120 ticari üniteden oluşan Adım İstanbul projesinde 2+1’den 5+1’e kadar 6 farklı daire ve 22 farklı metrekare seçeneği bulunuyor. Ön satış avantajıyla peşin alımlarda yüsde 10’a varan indirim fırsatı sunan projede fiyatlar 406 bin 800 liradan başlıyor.


Dev parka komşu


Başakşehir’de yapılacak 372 bin metrekare büyüklüğündeki ve sosyal pek çok içerik bulunduracak parka da komşu olacak proje, sahip olduğu sosyal olanaklarıyla da dikkat çekiyor. İki sosyal tesis bulunan projede skylight’lı kapalı yüzme havuzu, fitness center, hamam,  soyunma odaları yer alıyor. Metro ve ulaşım seçeneklerine yakın olana proje içinde çocuk...