05 / 05 / 2024

Eyh Gayrimenkul Kimin

Eyh Gayrimenkul Kimin

Eyh Gayrimenkul Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye ile bugün Hamza Ayer, Yılmaz Eraslan ve Hatice Keleş imzasıyla kuruldu.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Hallı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hallı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Mehmet Hallı tarafından kuruldu.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Kırıkkale'de 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Kırıkkale Balışeyh ilçesi, Balışeyh mahallesinde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Eyh Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eyh Gayrimenkul Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye ile bugün Hamza Ayer, Yılmaz Eraslan ve Hatice Keleş imzasıyla kuruldu.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

2006 yılında Şeyh Maktum, Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarına başladı!

2006 yılında Dubai Emiri Şeyh El Maktum, Türkiye'de 120 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımına başlamış. El Maktum'un sahibi olduğu Dubai İnşaat, Gürpınar'da denize nazır bölgede 120 villa yaptıracakmış.

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Sidaş Emlak Oto İnşaat'a ait gayrimenkul satışa çıkıyor!

Sivas Şeyh Kamil Mahallesi 'nde yer alan Sidaş Emlak Oto İnşaat'a ait 4 bin 680 metrekare alana sahip gayrimenkul 30 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Sivas'ta satılık gayrimenkul 4 milyon 255 bin TL!

Sivas İli Şeyh Şamil Mahallesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 4 milyon 255 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı kapalı teklif usulüyle 19 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Avrupakent Gayrimenkul kimin?

2010 yılında Bakırköy'de açılan Avrupakent Gayrimenkul, 50 milyon TL sermaye ile kuruldu...

Edip Gayrimenkul'de kimin hissesi ne kadar

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 2011 yılının ilk 9 ayını kapsayan faaliyet raporunda ortaklık yapısına yer verildi. Şirketteki en büyük pay Akın  Holding'in...

Rönesans Gayrimenkul'de kimin hissesi ne kadar

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim şžirketi; şirket genel bilgilerini, sermaye bilgilerini, kişilerin sermayedeki paylarını ve ticaret sicil bilgilerini paylaştı...

Eyh Gayrimenkul Kimin Haberi

Eyh Gayrimenkul Kimin



Eyh Gayrimenkul Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hamza Ayer, Yılmaz Eraslan ve Hatice Keleş imzasıyla kuruldu. 


Eyh Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL ALIM-SATIM 1.Gayrimenkul (arsa-arazi,bina,ev ,tarla vs..)alımı satımı kiralanması ve danışmanlığı işleri, 2 Gayrimenkul alım satımı yapmak kiralamak kiraya vermek aracılık yapmak. 3.Her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı,satımı Bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve tevhit işlemleri yapmak, imar durumlarını çıkarmak,projelendirmek tarihi binaların restorasyon işlemlerini yapmak, Gayrimenkul alım satımı yapmak, kiralamak, kiraya vermek, aracılık yapmak, kiralama yöntem hizmeti ve gayrimenkul site yönetimi hizmeti vermek. 4.Konut ve iş yeri alanları geliştirme ve gayrimenkuller ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermek, inşaat sözleşmeleri hazırlamak, her türlü izin, ruhsat ve uygulama belgesi almak. 5.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,...