17 / 05 / 2024

Eyiste Viyadüğü son durum

Eyiste Viyadüğü son durum

Eyiste Deresinde yapımına başlanan Eyiste Viyadüğü'nde çalışmalar devam ediyor. Viyadük tamamlandığında Alanya-Konya arası 2 saate inecek.

Konya-Alanya arası 2 saate iniyor!

Eyiste Deresinde yapımına başlanan Eyiste Viyadüğü'nde çalışmalar devam ediyor. Viyadük tamamlandığında Alanya-Konya arası 2 saate inecek.

Kocaeli Derince'ye 2. viyadük!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye ikinci bir viyadük inşa ediyor.

Samsun Gar-Tekkeköy arası viyadük çalışmaları son durum!

Samsun'un iki yakasını raylı sistemle birleştirecek olan raylı sistemin Gar-Tekkeköy arasındaki inşaatında yükselen viyadüklerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Derince Viyadük Projesi'nde son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı teknik personeli, D-100 Karayolu kuzey alternatif yolu üzerinde bulunan viyadük çalışmalarını yerinde inceledi.

Körfez Geçiş Köprüsü viyadüğü imalatının son parça sevkiyatı yapıldı!

Uzuntarla’da faaliyet gösteren Eran mühendislik, Körfez Geçiş Köprüsü Projesi Güney Yaklaşım Viyadüğü imalatının son parçasının sevkiyatını yaptı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun en yüksek viyadüğünün temeli atıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında çalışmalar son sürat devam ederken, proje kapsamında yer alan en yüksek viyadükün temelleri atıldı. 445 metrelik ve 12 kilometrelik viyadüğün yapımında 25 ekip görev alıyor.

Son 10 yılın en görkemli 10 mimari yapısı seçildi!

Mimar  ve sanatçılardan oluşan bir kurul, İngiliz Guardian Gazetesi için son 10 yılın en görkemli binalarını seçti

İstanbul'da son 7 yılda 3 bin 979 derslik hizmete sunuldu

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu İstanbul'da son 7 yılda bağışçıların da katkılarıyla 23 bin 979 dersliğin hizmete sunulduğunu belirtti

Sarıyer Park'ta 100 bin TL indirim! Son 6 konut!

Sarıyer Park'ta 100 bin TL indirimli son 6 konutun satışı devam ediyor

Metroport Busidence'ta 555 bin TL! Son 9 ofis!

Bahçelievler'de bulunan Metroport Busidence'ta yaklaşık 90 ofisten son 9 adedin satışı devam ediyor

Sulukule'de kalan son iki ev de yıkıldı

Osmanlı İmparatorluğu döneminden bu yana Romanların yaşadığı İstanbul'un tarihi mahallesi Sulukule'ye dün buldozerler son darbeyi vurdu

Çakmak İnşaat Bostancı Projesi'nde 600 bin TL'ye! Son 2 konut!

Çakmak İnşaat'ın Bostancı'da inşa ettiği projede kalan son 2 konut 600 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL'ye satılıyor

Türkler son 10 aydır Dubai'den gayrimenkul alımını durdurdu

Kriz öncesindeki 1.5 yıllık dönemde Dubai'den 40 milyon doların üzerinde gayrimenkul alan Türkler, son on aydır bu ülkedeki alımlarını durdurdu

Eyiste Viyadüğü son durum Haberi

Eyiste Viyadüğü son durum

Konya’nın Hadim ilçesi Toros Dağları üzerinde yer alan Eyiste Deresinde yapımına başlanan Eyiste Viyadüğü çalışmaları sürüyor. İç Anadolu Bölgesi ile Akdeniz Bölgesini birbirine bağlayacak viyadükte çalışmalar tamamlandığında Alanya-Konya arası 2 saate inecek.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre, dünyanın en büyük viyadükleri arasında ikinci, Türkiye’nin de ilk yüksek ayaklı viyadüğü olacak olan Eyiste Viyadüğünün toplam uzunluğu ise bin 372 metre. Dengeli konsol yapım metoduna göre yükseklikleri 42 metre ve 165 metre arasında farklılık gösteren 8 adet orta ayak ve 2 adet kenar ayak üzerinde projelendirilen Eyiste Viyadüğü bu özelliği ile Türkiye'nin en yüksek ayak yüksekliğine sahip karayolu köprüsü konumuna gelmiş olacak.

Eyiste Viyadüğü 12,50 metre gabarili çift yol platformuna göre aynı temele oturan iki farklı köprü olarak projelendirildi. Gidiş-geliş güzergahında...