04 / 10 / 2024

Eyiste Viyadüğü tamamlandı mı

Eyiste Viyadüğü tamamlandı mı

Eyiste Deresinde yapımına başlanan Eyiste Viyadüğü'nde çalışmalar devam ediyor. Viyadük tamamlandığında Alanya-Konya arası 2 saate inecek.

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

Salmankaş Tüneli tamamlandı!

Karadeniz’i Bayburt üzerinden Doğu Anadolu Bölgesi’ne bağlayan, Salmankaş Geçidi’ne inşa edilen 4 bin 30’ar metrelik çift tüp tünel ile viyadük  bağlantı yolları projesi tamamlandı...

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

Konya-Alanya arası 2 saate iniyor!

Eyiste Deresinde yapımına başlanan Eyiste Viyadüğü'nde çalışmalar devam ediyor. Viyadük tamamlandığında Alanya-Konya arası 2 saate inecek.

Dünyanın en yüksek ikinci viyadüğü Hadim'e yapılıyor!

Konya-Alanya arasını 2 saate düşürecek olan Eğişte viyadüğü inşaatı için şantiye kurulumu tamamlandı. Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu "Eğişte Viyadüğü Projesi dünyada en yüksek ikinci viyadük olma özelliğini taşıyor" dedi.

Akdeniz Sahil Yolu'ndaki viyadük 2017'de tamamlanacak!

MERSİN-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında viyadük çalışmaları devam ediyor. Demirören Bademiçi mevkiindeki viyadük tamamlandığında Anamur ile Gazipaşa ilçeleri arasındaki karayolu 4.5 kilometre kısalacak.

Kocaeli'nin alternatif yolunda 2. etap tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez’den başlayarak Derince ve İzmit’e kadar uzanan alternatif yolun ikinci etap çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen viyadük çalışması tamamlandı. Viyadük bu günden itibaren trafiğe açılacak.

Sağmalcılar Viyadüğü’nde 2. Etap çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağmalcılar Viyadüğü'nde 1. Etap (O3 Bağlantı Yolu) bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. İki etapta yapılması planlanan çalışmaların ikinci etabı 1 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Konya Altınapa Viyadüğü'nde yol çalışmaları tamamlandı!

Bölünmüş yol çalışmaları devam eden Konya-Beyşehir Karayolu’nun Altınapa Barajı mevkisindeki viyadük bağlantı yolu yapım çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

3. Köprü'de 64 viyadüğün 29'u tamamlandı!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde 12 viyadük daha tamamlandı. Böylece viyadük inşaatının 5 kilometresi daha ulaşıma hazır hale geldi.

Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün viyadükleri tamam!

Gebze -Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

Eyiste Viyadüğü tamamlandı mı Haberi

Eyiste Viyadüğü tamamlandı mı

Konya’nın Hadim ilçesi Toros Dağları üzerinde yer alan Eyiste Deresinde yapımına başlanan Eyiste Viyadüğü çalışmaları sürüyor. İç Anadolu Bölgesi ile Akdeniz Bölgesini birbirine bağlayacak viyadükte çalışmalar tamamlandığında Alanya-Konya arası 2 saate inecek.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre, dünyanın en büyük viyadükleri arasında ikinci, Türkiye’nin de ilk yüksek ayaklı viyadüğü olacak olan Eyiste Viyadüğünün toplam uzunluğu ise bin 372 metre. Dengeli konsol yapım metoduna göre yükseklikleri 42 metre ve 165 metre arasında farklılık gösteren 8 adet orta ayak ve 2 adet kenar ayak üzerinde projelendirilen Eyiste Viyadüğü bu özelliği ile Türkiye'nin en yüksek ayak yüksekliğine sahip karayolu köprüsü konumuna gelmiş olacak.

Eyiste Viyadüğü 12,50 metre gabarili çift yol platformuna göre aynı temele oturan iki farklı köprü olarak projelendirildi. Gidiş-geliş güzergahında...