05 / 07 / 2024

Eylem Şenol

Eylem Şenol

ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile Eylem Şenol tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Güzeltepe Mah. 1. Nilgün Sok. No:19 Eyüp - İstanbul...

İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı açıklandı!

İTO, İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı'nı açıkladı. Planda, inşaat sektörüne yönelik kamu destekli bir ihtisas bankası kurulması öneriliyor.

İnşaat-İş çalışanları OYAK Sitesi önünde eylem yaptı!

İnşaat-İş, Levent'te bulunan OYAK Sitesi'nin dış cephe mantolama işinde çalışıp, 3 aydır ücretlerini alamayan taşeron işçiler için site önünde eylem yaptı.

İzmir Bayraklı'da inşaat işçilerinden eylem!

ADALET Bakanlığı'nın Bayraklı İlçesi'nde yapımı devam eden İzmir Bölge İdare Mahkemesi Binası inşaatında çalışan işçiler taşeron firmanın maaşlarının ödemediğini öne sürerek eylem yaptı.

Sezgin Tanrıkulu'ndan Sur eylem planı açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Sezgin Tanrıkulu, Sur için yapılan açıklamaları ve eylem planların hakkında eleştirilerde bulundu.

Fatih Ormanı için eylem!

Kuzey Ormanları Savunması, Fatih Ormanı'nın içindeki taş ocaklara dikkat çekmek için eylem yaptı. Eylemde "Ormana proje yapılmaz" ve "Susma sustukça her yer beton olacak" sloganlarını kullandı.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Balçova Arsa Mağdurları belediye önünde eylem yaptı!

İzmir Büyükşehir ve Balçova belediyelerinin yaptığı imar düzenlemesiyle 2 milyar lira rant sağladığını iddia eden Balçova Arsa Mağdurları, Büyükşehir Belediyesi’nde eylem yaptı.

Şenol Altundaş: Bu yıl leasing sektöründe gayrimenkul öne çıkacak!

Aklease Genel Müdürü Şenol Altundaş, leasing sektörünün bu yıl 2015 yılında olduğu gibi gayrimenkul sektörünün işlemlerine ağırlık vereceğini söyledi, iş makineleri sektörü de öne çıkan sektörlerden biri olacak.

Kültürel Kalkınma Eylem Planı'nda AKM için müjde var mı?

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından önceki gün açıklanan “Kültür Eylem Planı”na ilk tepki eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’dan geldi. Günay, “Ancak Eylem Planı’nda esas itibarıyla yeni bir adım ve atılım yok” dedi.

Kültürel Kalkınma Eylem Planı'nda İstanbul Kültür Merkezi de yer aldı!

Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı 8 başlıkta 32 eylem planını içeren Kültürel Kalkınma Eylem Planı'nda, 2016 yılında 18 yeni müzenin açılması ve İstanbul Kültür Merkezi'nin inşaası da yer alıyor.

Denizli'nin 2016-2017 Eylem Planı açıklanıyor!

Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından geçen yaklaşık 2 yıllık süreçte yüzlerce projeyi hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2017 Eylem Planı'nı açıklayacak.

Sapanca Gölü Koruma Eylem Planı'nda sona gelindi!

Kocaeli İSU ve Sakarya SASKİ genel müdürlükleri tarafından yapılan Sapanca Gölü Eylem Planı son aşamaya geldi. Göl havza koruma eylem planı ve özel hüküm belirleme projesi kapanış toplantısı yapıldı.

Eylem Şenol Haberi

Eylem Şenol


ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile Eylem Şenol tarafından kuruldu. 


ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve  kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...