15 / 05 / 2024

Eylül ayı yabancıya konut satışı istanbul

Eylül ayı yabancıya konut satışı istanbul

Antalya, yabancıya konut satışındaki birinciliğini uzun yıllar sonra İstanbul'a kaptırdı. En çok satış yapılan ilk 10 içinde Akdeniz ve Ege sahil kentlerindeki düşüşe karşın yayla kentlerindeki artış dikkati çekti.

Kia Picanto’ya eylül ayında zam gelmedi! Picanto’da ağustos fiyatıyla yola devam!

Kia’dan Picanto modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Kia, Picanto’ya eylül ayında zam yapmadığını ve ağustos fiyatıyla satışlara devam ettiğini duyurdu.

Skoda Octavia’ya tamı tamına 50 bin TL eylül zammı geldi! Octavia’nın eylül ayı fiyatları resmen uçtu!

Skoda, Türkiye’de en sevilen ve tercih edilen modellerinden Octavia’ya eylül ayı kapsamında tam 50 bin TL zam yaptı. Octavia’nın yeni fiyatı Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken, yeni fiyatı görenler neye uğradığını şaşırdı.

Skoda Scala’ya eylül ayı kapsamında tam 30 bin TL zam geldi! Scala’nın yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyatını bir bir güncelledi. Revize edilen fiyatlara bakıldığında Scala modeline tam 30 bin TL zam geldiği görüldü.

Skoda’nın en çok sevilen modeli Fabia'ya eylül ayında 25 bin 633 TL zam geldi! İşte en ucuz Skoda Fabia fiyatı...

Skoda, eylül ayına girer girmez tüm modellerinin fiyat listesini tek tek revize etmeye başladı. Bu kapsamda, efsanevi modellerinden Fabia’nın da fiyat listesini güncelleyen Skoda, Fabia’nın Eylül 2023 fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Eylül ayında fiyatı en fazla artan üniversite eğitimi oldu

Tüketici fiyatları içerisinde eylül ayında en fazla fiyat artışı yüzde 22, 7 ile üniversite eğitim giderlerinde, en fazla fiyat düşüşü ise yüzde 18, 21 ile patates ve bazı yumru bitkilerde yaşandı. İşte detaylar…

Evde bakım maaşlarında son dakika bilgisi! Eylül ayı evde bakım maaşları hesaplara yattı mı? Hesabınızı kontrol edin

Evde bakım maaşı alan kişiler ya da yakınları, eylül ayı evde bakım maaşlarının yatıp yapmadığını merak ediyor. Peki, evde bakım maaşları eylül ayı ödemesi yattı mı? Evde bakım maaşı eylül ayı ödemesi ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Kia Rio’ya inanılmaz zam! Eylül ayı fiyat listesi belli oldu! İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kia Rio, ergonomik tasarımı ile sürücülerin ve yolcuların aradığı konforu üst seviyeye taşıyor. Peki Kia Rio eylül ayı fiyatları belli oldu mu? En ucuz Kia Rio kaç TL? İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

Devlet eylül ayı ödemelerini yaptı! Hesabınızı kontrol edin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Eylül ayında toplam 2,1 milyar lira tutarında yaşlı aylığı ve engelli aylığını hesaplara aktardıklarını bildirdi.

ABD'de Eylül ayında bekleyen konut satışları yüzde 2,3 azaldı!

ABD'de bekleyen konut satışları Eylül ayında aylık olarak 2,3 azalarak beklenenin aksine düşüş yaşadı. 

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020’de yaşanan meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilen 216 konut ve 72 işyerinin, Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 

Eylül ayı yaşlı ve engelli aylıkları bugün yatırılmaya başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, eylül ayı yaşlı ve engelli aylıklarının, bugün hesaplara yatırılmaya başlanacağını bildirdi.

Gayrimenkul sektörü Eylül ayında daha çok kazanacak!

Pandemi süreci devam ederken birçok sektör zor günler yaşamaya devam ediyor. Peki, Eylül ayında hangi sektörler kazançlı çıkacak ve hangi sektörler kaybetmeye devam edecekler?

2019 Eylül'de yabancılara 4 bin 177 konut satıldı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Eylül ayı konut satış verilerine baktığımızda yabancılara yapılan konut satışları ise bir önceki yılın Eylül ayına göre yüzde 25,6 azalarak 4 bin 177 oldu" dedi...

Eylül ayı yabancıya konut satışı istanbul Haberi

Eylül ayı yabancıya konut satışı istanbul

Antalya, yabancıya konut satışındaki birinciliğini uzun yıllar sonra İstanbul'a kaptırdı. En çok satış yapılan ilk 10 içinde Akdeniz ve Ege sahil kentlerindeki düşüşe karşın yayla kentlerindeki artış dikkati çekti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre yabancılara yapılan konut satışlarında, bu yılın eylül ayında ilk sırayı 561 konut satışıyla İstanbul aldı. İstanbul'u sırasıyla 440 konutla Antalya, 126 konutla Yalova, 112 konutla Bursa, 105 konutla Trabzon, 85 konutla Muğla...