01 / 05 / 2024

Eylül Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Eylül Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Eylül Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fidan Yağmur, Nasrolah Habashı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Fatih Apartmanı Büyükçekmece'de kuruldu.

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç TL? 28 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde altının ons fiyatı 1876 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları tepektaklak oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 28 Eylül 2023 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları: 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Vatandaşlar Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül 2023 Pazartesi altın bilezik fiyatları. 

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Eylül ayı evde bakım parası hesaplara yattı mı? Evde bakım parası alanlar aman dikkat! 5 bin 98 TL'yi kaçırmayın!

Eylül ayının ilk haftasının bitmesinin ardından, evde bakım maaşı alanlar dört gözle yeni ay ödemelerini beklemeye başladı. Peki Eylül ayı evde bakım parası hesaplara yattı mı? İşte ayrıntılar...

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Karabuçak tarafından kuruldu.

Seryap Emlak İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Seryap Emlak İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Sarıgül tarafından kuruldu.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Altın bugün ne kadar? 30 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 30 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 30 Eylül altın fiyatları!

Elmas Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Elmas Kılıç tarafından kuruldu.

Eylül Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Eylül Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Eylül Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fidan Yağmur, Nasrolah Habashı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Eylül Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-şirket hertürlü arsa arazi alımı,satımı,kiralanması ve kiraya verilmesi işlemlerini yapabilir.bu arsalar üzerinde her türlü inşaat yapabilir,amacına uygun tesisler kurabilir,işletebilir,kiralar,kiraya verebilir. konusu ile ilgili inşaat malzemeleri alabilir,satabilir, ithalatını ve ihracatını yapabiliri,konusu ile ilgili otomobil,kamyon.minibüs kazı makinaları,hafriyat makinaları alabilir,satabilir,ithalat ve ihracatını yapabilir, kiralar kiraya verebilir,işletmesini yapabilir. 2-Şirket turistik tesisler inşa edebilir bu tesisleri işletebilir,turistik geziler düzenleyebilir her türlü turizm faaliyetlerinde bulunabilir,yurt içinde ve yurt dışında turizm faaliyetlerinde bulunabilir.Turistik ve hediyelik eşya alabilir satabilir ithalatını ve ihracatını yapabilir.turistik otel işletmeciliği ,restaurant işletmeciliği yapabilir,bu konu ile ilgili turistik tesisler kurabilir kiralar...