28 / 04 / 2024

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?



Euro fiyatları 21 Eylül günü döviz bürolarına giderek euro almak isteyenler tarafından merak merak ediliyor. Bu kapsamda euro kaç TL? Bugün euro ne kadar? şeklindeki sorular araştırılmaya devam ediyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 21 EYLÜL PERŞEMBE EURO KAÇ TL?

Güncel Euro fiyatları yatırımcılar ve euroa alıp satmak isteyenler tarafından merak diliyor. Euro/TL kuru alış fiyatı 28,62 lira, satış fiyatı ise 28,80 liradan işlem görüyor.Euro dolar paritesi 1,0649 bandına hareket ediyor. Dolar kuru alış fiyatı 26,91 lira, satış fiyatı ise  27,046 liradan işlem görüyor.

GÖZLER MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINDA!

Piyasaların heeycanla beklediği Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklanacak. Kararın ardından piyasaların yönü belli olacak.

Merkez Bankası beklentiler ve verilen mesajlar sıkılaşmanın devam edeceği yönünde. Banka, son 3 toplantıda faiz oranını 16,5 puan artırdı.

Merkez Bankası'nın Eylül ayı ekonomistlerin beklenti ve tahminleri henğz netliğe kavuşmadı. Ağustos ayında yapılan Para Politikalı Kurulu toplantısının hemen ardından açıklanan kararda, politika faizinin 7,5 puan artırılarak yüzde 25'e yükseltilmesine karar verilmişti.  Böylece faiz artışı piyasa beklentilerinin üç katı oldu. Son üç aydaki faiz artışı 16,5 puanı buldu.

KÜRESEL PİYASALARDA SON DAKİKA!

Dünkü toplantının hemen ardından yayımlanan Fed'in ekonomiye ilişkin projeksiyonları ve politika faizine yönelik üyelerin beklentilerinin yer aldığı "dot plot" grafiğinde federal fon oranına ilişkin tahmin, bu sene sonu için yüzde 5,6 olarak korunarak bir faiz artışının daha olacağının sinyalini verdi. 

Fed'in federal fon oranına ilişkin 2024 yılı için tahmini yüzde 4,6'dan yüzde 5,1'e, 2025 yılı için de yüzde 3,4'ten yüzde 3,9'a yükseltildi. 

Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön