28 / 04 / 2024

Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları

Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları

Dolar/TL 27 seviyesine doğru sınırlı yükselişe geçti. Vatandaşlar euro kurunun bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları.



Dolar/TL kuru  seçimlerin ardından haziran-temmuz aylarındaki sert kayıplarından sonra hafif yukarı yönlü yatay bir seyir izliyor. Dolar Kuru üzerinde kontrolün gevşediği haziran ayından bu yana TL'nin kaydettiği değer kaybı ise yüzde 22.8 seviyesine geldi.  Dolar/TL kuru 26.8850 TL seviyesinde işlem görüyor. Peki Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları.

Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları

EURO NE KADAR OLDU? BUGÜN EURO KAÇ LİRA? 12 EYLÜL 2023 EURO/TL KURU

Seçimlerin ardından hızla yükselişe geçen döviz kurları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru alış fiyatı 28,77 lira satış fiyatı ise 28,89 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0724 bandında hareket ediyor.

Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları

MEVDUAT FAİZLERİ YÜKSELİŞE GEÇTİ!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, yüksek maliyet ve enflasyonist baskı yaratan kur korumalı mevduat (KKM) büyüklüğünü azaltmak için geçen ay attığı adımların ardından KKM büyüklüğü ve KKM'den istenilen çıkışı yaratacak TL mevduat faizlerindeki yükseliş yakından izleniyor.

Bankaların mevduat faizi TCMB verilerine göre 1 Eylül'de sona eren haftada 6.83 puan ile keskin bir yükseliş kaydederek yüzde 37.59'a çıktı. Bir aylık mevduat faizinde ise 1.9 puan ile daha sınırlı bir artış gerçekleşti.

BDDK'nın verilerine göre KKM büyüklüğü 1 Eylül itibarıyla, 20 milyar lira ile sınırlı da olsa peş peşe ikinci defa haftalık bazda düşe geçti. KKM büyüklüğünün 18 Ağustos tarihinde 3.41 trilyon lira ile zirve yapmış, 25 Ağustos'ta ise  yaklaşık 40 milyar lira gerilemişti.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Acil bakın! Son dakika 

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön