14 / 05 / 2024

eylülde ev alan ünlüler

eylülde ev alan ünlüler

Eylül ayında gayrimenkule yatırım yapanların sayısı oldukça arttı. Ünlüler kazandıkları paraları gayrimenkul sektöründe değerlendiriyor. İşte Eylül ayında ev alan ünlüler...

Miami’den 2 ev alan Türk hem emlakçıya hem kiracıya borçlu çıktı!

Konut fiyatlarındaki artış ve kiraya yüzde 25 zam sınırlaması yatırımcıları yurt dışında ev almaya yönlendirdi. Yurt dışından ev almanın moda haline geldiğini söyleyen ekonomist İris Cibre, Amerika’dan ev alan arkadaşının yaşadıkları anlatarak, riske dikkat çekti.  

Ev alacaklara kredi şoku! Bir ev alan iki ev parası faiz ödüyor: 2.4 milyon TL kredinin aylık taksiti en az 72 bin TL!

Konut kredilerinde aylık maliyet de resmen fırladı. Artık bir konut alan vatandaş, iki ev parasını da bankaya faiz şeklinde ödüyor. İşte ayrıntılar...

Kiracılar ve ev sahipleri dikkat! Yeni ev alan kiracı evden çıkarılabilir mi? 

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki anlaşmazlıklar katlanırken, son günlerde sık sık 'Ev alan kiracı evden çıkarılır mı? Kira sözleşmesi kiracının ev alması gerekçesiyle sona erer mi?' sorularının yanıtları merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Krediyle ev alan depremzedelerin durumu ne olacak?

Konut kredisi ile ev alan ve evi yıkılan ya da ağır hasarlı duruma gelen depremzede ne yapacak? Banka borcunu talep edebilecek mi?

Türkiye'den ev alan yabancılara vatandaşlık şartları 2022!

Türkiye'den belli bir sınırda bedel ödeyerek ev alanlar vatandaşlığın da sahibi olabiliyor. İşte Türkiye'den ev alan yabancılara vatandaşlık şartları 2022...

ABD'de ikinci el konut satışları eylülde yüzde 9,4 arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, eylülde aylık bazda yüzde 9,4 artarak 6,54 milyona ulaştı. Piyasa beklentisi, yüzde 5 artışla 6,3 milyon seviyesinde gerçekleşmesi yönündeydi.

Bütçe eylülde 29.7 milyar lira açık verdi!

Bütçe gelirleri eylül ayında 78.9 milyar lira, giderleri 108.6 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe eylülde 29.7 milyar lira, ocak-eylül döneminde de 140.6 milyar lira açık verdi.

Suudi Arabistan Türkiye'den ev alan Araplara baskı mı uyguluyor?

Daha önce Türk ürünlerine ambargo uygulayan Suudi Arabistan yönetiminin şimdi de Türkiye'den ev alan vatandaşlara evlerini satmaları yönünde baskı uyguladığı iddia edildi.

OPEC'in petrol üretimi eylülde azaldı!

OPEC'in ham petrol üretimi, eylülde bir önceki aya göre günlük 50 bin varil azalışla 24 milyon 11 bin varil oldu.

Emtia yatırımcısı eylülde soya fasulyesiyle kazandı! Gümüşle kaybetti!

Emtia piyasasında yatırımcılara eylülde en fazla soya fasulyesi kazandırırken, en çok kaybettiren ise gümüş oldu.

Eylülde en fazla reel getiri dolarda oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, eylülde en fazla reel getiri ABD dolarında sağlandı.

TÜİK: Eylülde yıllık enflasyon yüzde 11.75!

Eylül ayı enflasyon verileri açıklandı. Enflasyon eylülde yüzde 0.97 artarken, yıllık bazda yüzde 11.75 oldu.

ABD'de konut piyasası endeksi eylülde rekor seviyeye yükseldi!

ABD'de konut piyasası endeksi eylülde rekor seviyeye yükseldi. Açıklanan verilere göre; ABD'de konut piyasası endeksi, eylülde bir önceki aya göre 5 puan artarak 83 değerine çıktı.

eylülde ev alan ünlüler Haberi

eylülde ev alan ünlüler

Ünlüler kazandıkları paraları gayrimenkule harcıyor. Peki hangi ünlü nereden ev aldı. İşte cevabı...

1-) Merve Özbey Çekmeköy ve Pendik'ten ev aldı!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey yatırım amaçlı iki adet daire satın aldı. Özbey, Çekmeköy ve Pendik’ten ev alarak 1 milyon TL ödedi.

Gayrimenkule yatırım yapan Özbey,  geçtiğimiz günlerde yatırım amaçlı iki tane daire satın aldı. Çekmeköy ve Pendik’ten ev alan 30 yaşındaki şarkıcı, evler için toplamda 1 milyon TL ödedi.

En çok konser veren isimler arasında yer alan şarkıcı kazancını gayrimenkule yatırıyor.


2-) Gökçe Bahadır Suadiye’den ev aldı!

Gökçe Bahadır, Suadiye’den ev aldı. Güzel oyuncu yeni evi için 2 milyon TL ödedi. ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Gökçe Bahadır, dizideki performansıyla bölüm başına 60 bin TL alıyor. 

Gökçe Bahadır, Ayvalık’taki...