21 / 05 / 2024

Eymir Gölü otel çed raporu

Eymir Gölü otel çed raporu

Eymir Gölü'ne 150 metre uzaklıkta yapılması planlanan 'diplomatik otel' projesi için ilk 'halkın katılımı toplantısı' Mühye Köyü köy kahvehanesinde düzenlendi..

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Salda Gölü'ne otel yapılmasına onay verildi!

Salda Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı onaylandı...

Gümüşhane Gümüş Otel 29.4 milyon TL'ye satışa çıktı!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Gümüş Otel'i 29 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Eğirdir Gölü'nde cami inşaatına başlandı!

Özel koruma alanı olan Eğirdir Gölü’nün çevresinde otel inşaatının ardından şimdi de cami inşaatına başlandı.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

50 Güçlü Kadın CEO listesinde inşaattan 2 isim!

Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarının konuşmacı olarak katıldığı ve ödüllendirildiği ’50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi’ Conrad Otel’de yapıldı. 

Deniz GYO, Gündem Otel Turizm'i devraldı!

Deniz GYO sermayesinin ve oy haklarının yüzde 100'üne sahip olduğu bağlı ortaklığı Gündem Otel Turizm A.Ş.'yi devraldı...

Melih Gökçek'ten Eymir önerisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü’nün Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda halka açılması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, “Artık herkes şunu kabullenmeli. Eymir artık halka açılacaktır." dedi

Gümüşhane Gümüş Otel yeniden kiralanacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan Gümüş Otel'in yerine yap-işlet-devret modeli yada TOKİ kanalıyla çok amaçlı, turizm, eğitim ve kültür amaçlı proje yapılmasını kararlaştırdı.

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları!

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları 278 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Sultangazi'de inşa edilen TEM Point projesinde konut, otel, AVM, hastane alanları yer alıyor...

Eymir Gölü otel çed raporu Haberi

Eymir Gölü otel çed raporu

Eymir Gölü'ne 150 metre uzaklıkta yapılması planlanan 'diplomatik otel' projesi için ilk 'halkın katılımı toplantısı' Mühye Köyü köy kahvehanesinde düzenlendi Ankara'nın önemli doğal alanlarından olan Eymir Gölü çevresine yapılması planlanan 'diplomatik otel' için 24 Ekim'de ÇED (Çevresel Etik Değerlendirme) Raporu hazırlanma süreei başlatılmıştı. Bu sürece bağlı olarak gerçekleştirilmesi gerekilen halkın katılım toplantısı ilk kez 7 Ocak'ta Mühye Köyü köy kahvehanesinde düzenlendi. 


Ankaralıların şehir merkezinden kaldırılan otobüslerle ulaşımı sağlanan toplantıya; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, otel projesini planlayan firma yetkilileri, meslek odaları, ODTÜ Mezunlar Derneği, Başkent Dayanışması ve Mühye Köyü sakinleri katıldı. 


İlk kez gerçekleştirilen halkın katılımı toplantısında taraflar düşüncelerini paylaştı. Projenin ÇED sunumuyla başlayan toplantıda, Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik îl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Adem Kaıacifve otel projesini planlayan...