11 / 05 / 2024

Eyüp Gümüş kim

Eyüp Gümüş kim

Eyüp Gümüş, 1 milyar yabancıya sağlık hizmeti vermek istediklerini, bu doğrultuda Sağlık Turizmi Genel Müdürlüğü kurulacağını ve de bazı hastanelerde sağlık turizmi klinikleri oluşturulacağını belirtti.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

Altın alamayıp gümüşe yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi.

Şimdi sıra gümüşte! Herkes dolar, euro ve altını bir kenara bıraksın! Gümüş fiyatları ne olacak?

Yatırımcılar altın ve döviz piyasasını yakından takip ediyor. Altın, dolar ve euro bu hafta yüksek seviyelere ulaştı. Peki ya gümüş fiyatlarında neler oluyor? 1 gram gümüş kaç lira oldu? Şimdi herkes altın, dolar ve euroyu bırakıp gümüşe baksın! Gümüş fiyatları ne olacak? 

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

Eyüpsultan Gümüşsuyu Mahallesi 1/500 ölçekli imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Gümüşsuyu Mahallesi, 28 ada, 47, 48 ve 146 parsellere ilişkin 1/500 ölçekli 07.12.2019 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Gümüşsuyu 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan Gümüşsuyu Mahallesi, 601 ada, 26 ve 1 parseller, 591 ada, 30 parsel, 600 ada, 1 parselin bir kısmı 19 ada, 1 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı ve nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Eyüpsultan Gümüşsuyu imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Gümüşsuyu Mahallesi, 38 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Bilkent Şehir Hastanesi'nde kabul süreci başladı!

Avrupa'nın en büyük sağlık kampüsü projesinde yapımı tamamlaman Bilkent Şehir Hastanesi'nin kabul süreci, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş'ün de katıldığı programla başlatıldı...

Yeni Nesil Eyüp güncel ödeme seçenekleri!

Yeni Nesil Eyüp güncel ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 35 peşinat veriliyor. Fiyatların 670 bin TL'den başladığı projede konut ve ticaret alanlarına yer veriliyor...

Şişli Etfal ve Okmeydanı hastaneleri yıkılıyor!

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, Şehir Hastanelerinin açılması ile birlikte bazı devlet hastanelerinin kapatılacağını, depreme dayanıksız bazı hastanelerin de yıkılacağını açıkladı. 

5. Levent Eyüp güncel fiyat listesi!

5. Levent Eyüp güncel fiyat listesi 687 bin TL'den başlıyor. 5. Levent projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme imkanı sağlanıyor...

Eyüp Akbal: Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Akbal, "Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum" dedi.

Eyüp Gümüş kim Haberi

Eyüp Gümüş kim

Gümüş, yaptığı açıklamada, sağlık turizmi konusunda ciddi bir çalışma içinde olduklarını söyledi. Çevredeki ülkelerde yaklaşık bir milyar nüfus bulunduğunu ancak Türkiye'nin sahip olduğu sağlık ordusuna sahip ülke olmadığına dikkati çeken Gümüş, Avrupa'da nüfusun yaşlandığını, sağlık görevlileri, hemşire konularında sıkıntı yaşandığını kaydetti. Gümüş, Türkiye'nin ise sağlıkta özellikle son 12 yılda attığı adımlarla ciddi mesafe kaydettiğini...