10 / 05 / 2024

eyüp gümüşsuyu ortaokulu nerede

eyüp gümüşsuyu ortaokulu nerede

Eyüp yeni bir ortaokula kavuştu. Gümüşsuyu Ortaokulu'nun açılış törenine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, İl Özel İdaresi yetkilileri ve öğrencilerle velileri katıldı...

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1970 ada 1 ila 7 nolu parseller, 1882 ada 34 Nolu Parsel, 1893 Ada 14, 15 Nolu Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi (1897 Ada) 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde İmar Uygulaması İlanı askıya çıkarıldı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1829, 1848, 1851, 1882, 1883, 1884 ve 1893 Adalar Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde Uygulaması askıya çıkarıldı.

Beykoz Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu Ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Beykoz Gümüşsuyu imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1831 Ada 16, 17, 18,19, 20 ve 23 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

Altın alamayıp gümüşe yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi.

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Gençapa Meriç tarafından kuruldu.

Şimdi sıra gümüşte! Herkes dolar, euro ve altını bir kenara bıraksın! Gümüş fiyatları ne olacak?

Yatırımcılar altın ve döviz piyasasını yakından takip ediyor. Altın, dolar ve euro bu hafta yüksek seviyelere ulaştı. Peki ya gümüş fiyatlarında neler oluyor? 1 gram gümüş kaç lira oldu? Şimdi herkes altın, dolar ve euroyu bırakıp gümüşe baksın! Gümüş fiyatları ne olacak? 

Beykoz Gümüşsuyu ve İncirköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu Ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

eyüp gümüşsuyu ortaokulu nerede Haberi

eyüp gümüşsuyu ortaokulu nerede


Eyüp yeni bir ortaokula kavuştu. Gümüşsuyu Ortaokulu'nun açılış törenine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, İl Özel İdaresi yetkilileri ve öğrencilerle velileri katıldı.


Gümüşsuyu Ortaokulu'nun açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mutlu, modern derslikleri, laboratuvarları, kütüphanesi olan, depreme dayanıklı okulların inşasında emeği geçenlere teşekkür etti.


Kentte öğrenci sayısı artmasına rağmen okul ve derslik ihtiyacını karşılamada büyük çalışmalar yapıldığını belirten Mutlu, 2014'te de 2 bin 600 dersliğin daha eğitim ve öğretimin hizmetine sunulacağını belirtti.


Gümüşsuyu Ortaokulu'nda eğitim ve öğretim görecek öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Mutlu, okulun açılış kurdelesini de öğrencilerle birlikte kesti.


Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu da geçtiğimiz aylarda Gümüşsuyu İlköğretim Okulu'na Belediye'nin Kütüphane yaptırdığını belirterek, "Eğitime desteklerimiz her zaman sürece. Gümüşsuyu Ortaokulumuzun tüm...