07 / 05 / 2024

eyüp hayvan bakımevi imar

eyüp hayvan bakımevi imar

Eyüp Işıklar Mahallesi, Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Yaşam Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz hayvanlara sahip çıkmaya devam ediyor. İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak. 

Artvin hayvan bakımevi 23 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Artvin Belediyesi’nin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın desteğiyle yaptıracağı hayvan bakımevi 23 Ocak’ta ihale edilecek.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Eyüp Hayvan Barınağı imar planı askıda!

Eyüp Işıklar Mahallesi, Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Yaşam Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kısırkaya Hayvan Barınağı’nın 2. etabı Eyüp'e taşınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nin Haziran ayı oturumlarında Kısırkaya Hayvan Barınağı’nın 2. etapta bulunan prefabrik binaların Eyüp ilçesi Işıklar mahallesinde bulunan alana taşınmasına karar verildi.

Sarıyer'e doğalgaz ısıtmalı hayvan bakımevi inşa edildi!

İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Kısıkkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nda, 83 personelle başıboş kedi ve köpeklere hizmet veriyor. Sokak hayvanlarına Sarıyer'de doğalgaz ısıtmalı ameliyathaneli tesis yapıldı.

Elazığ'a hayvan bakımevi inşa edilecek!

Elazığ’da belediye tarafından sokak hayvanları için Doğal Yaşam Alanı ve Geçici Hayvan Bakımevi yapılacak.Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan projenin ihalesi 18 Eylül 2015’te gerçekleşecek.

Eyüp'teki Kızıl Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Eyüp Belediyesi, Kızıl Camii'nin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın tarihe ve manevi iklime sahip çıkmak adına yürüttüğü çeşitli projeler meyvesini veriyor.

Türkiye’nin en büyük Hayvan Bakımevi'nin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilen 463 bin 537 metrekarelik tahsis edilen alanda 20 bin metrekarelik alana Hayvan Bakımevi kuruluyor.

Eyüp Kentsel Sit Alanı Tarihi Merkez Yönetimi Planı’na İtalyan bakışı!

“Eyüp Kentsel Sit Alanı Tarihi Merkez Yönetimi Planı Çalışması” toplantısı Ensar Konağı'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer’in yanı sıra İtalyan Prof. Dr. Daniele Pini de katıldı.

Kısırkaya Hayvan Bakımevi'nin inşaatı tamamlandı!

İBB tarafından yapımı tamamlanan Kısırkaya Hayvan Bakımevi tamamlanma aşamasına geldi. İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçe belediyelerine hizmet vermek üzere planlanan merkezde sokak hayvanları için her şey düşünülmüş

Eyüp su kesintisi 10 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Güzeltepe mahallesinde isale hattı bakım çalışması nedeni ile 10 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

eyüp hayvan bakımevi imar Haberi

eyüp hayvan bakımevi imar


İstanbul Eyüp İlçesi, Işıklar Mahallesi, Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Yaşam Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17 Haziran 2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 21 Ekim 2016 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...