08 / 05 / 2024

eyüp İşyeri Açma Ruhsatı başvuruları

eyüp İşyeri Açma Ruhsatı başvuruları

İşyeri Açma Ruhsatı için Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası’nda bir birim oluşturuldu. Ruhsat ve Denetim Müdürü Hürriyet Gür, iki personelin Göktürk Hizmet Binası’nda görevlendirildiğini belirtti...

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31553 sayılı resmi gazetede yayımlandı. 

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31457 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncer Çıkılmazkaya tarafından açıldı.

Sitenin bir dairesine iş yeri açılabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında sitenin bir dairesine işyeri açma ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

İş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına yeni düzenleme getirildi!

Oto galeriden lunaparklara kadar birçok iş yerini yakından ilgilendiren iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yeni düzenlemeler yürürlüğe girdi.

İş yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İş yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İş yeri açma ve çalışma ruhsatlarıyla ilgili önemli değişiklikler geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı hazırlandı.

Yönetici binada iş yeri açabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, "Bizim binada bir yönetici var, üç yıldır ne toplantıya davet ediyor ne alınan kararları bildiriyor. Bir de binanın altını kazıp kendine iş yeri açıyor, kaldırıma merdiven yapıp bir de kapı koyuyor. Bu yönetici ile ben nasıl başa çıkayım?" sorusunu yanıtladı...

Ürgüp Mustafapaşa’daki 40 odalı mağara 2.7 milyon TL'ye satılıyor!

Ürgüp Mustafapaşa'da bulunan 40 odalı mağara satışa çıktı. Ne zaman yapıldığı bilinmeyen mağaranın fiyatı 2 milyon 750 bin lira olarak açıklandı.

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı nereden geçecek? Bayrampaşa-Eyüp Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı nereden geçecek? Eyüp-Bayrampaşa Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için çalışmalar başlatıldı. Hattın 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

eyüp İşyeri Açma Ruhsatı başvuruları Haberi

eyüp İşyeri Açma Ruhsatı başvuruları


Eyüp Belediyesi Göktürk Hizmet Binası’na bundan böyle ruhsat müracaatları yapılabilecek. Böylece Göktürklülerin Eyüp Belediyesi merkez binasın kadar gelmelerine gerek kalmayacak. 

İşyeri Açma Ruhsatı için Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası’nda bir birim oluşturuldu. Ruhsat ve Denetim Müdürü Hürriyet Gür, iki personelin Göktürk Hizmet Binası’nda görevlendirildiğini belirterek, “İki arkadaşımız konuyla ilgili eğitimlerini tamamladılar ve Göktürk’teki hizmet binamızda ruhsatla ilgili olarak görev yapmaya başladılar. Bundan böyle işyeri açma müracaatları o binamızdan da yapılabilecek. Ön başvuruyu bu arkadaşlarımız alacaklar, evrak inceleme için yine bize gelecek. Böylece vatandaşımızı Eyüp’e kadar yormamış olacağız” dedi. İşyeri açma ruhsatı başvuruları dışında harç ödemeleri de yine Göktürk Ek Hizmet Binası’nda yapılabilecek. 



Eyüp...