22 / 05 / 2024

eyüp ruhsat alımı

eyüp ruhsat alımı

Eyüplü vatandaşların ruhsat alımında daha düzenli bir hizmet sunmaya başlayan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, dosyaların geç ilerleme ve geç sonuç alma riskini en aza indirdi.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar birikimlerini nereye yatırıyor?

Elinde birikimi olanlar yatırım araçları ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor ve hangi yatırım aracının mantıklı olduğunu araştırıyor. Peki ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar ne düşünüyor? İşte o yorumlar...

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. 

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor!

Adalet Bakanlığı Tıp Kurumu için 47 memur alımı ilanı yayınlandı! Personel için detay ve şartlar!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 47 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilan kapsamında adaylarda aranan şartlar, kontenjan bilgisi ve başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgi verildi.

Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı! 8.1 milyar TL'lik proje başlıyor!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! 

Şeker GYO, Şile Villa projesinin ruhsat süreci bilgilendirmesine ilişkin açıklamada bulundu. Peki Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! Hemen bakın! 

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Aksüs Yapı, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi için harekete geçti. Peki, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi nerede? İşte Aksüs Yapı'nın Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yeni Eyüp Evleri 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni Eyüp Evleri projesinin detayları belli oldu. Eyüp Evleri  projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Eyüp Evleri projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

eyüp ruhsat alımı Haberi

eyüp ruhsat alımı


Eyüplü vatandaşların ruhsat alımında daha düzenli bir hizmet sunmaya başlayan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, dosyaların geç ilerleme ve geç sonuç alma riskini en aza indirdi.

Dosyaların geç ilerlemesini önlemek için birkaç günlük süre veren birim, evrakların giriş çıkışlarında kontrollü bir sistem izliyor. Vatandaş ve firmaların müdürlüğe verdiği dosyaların nerede ve ne zaman, hangi işlemlerden geçtiğini, tarihiyle beraber kayıt altına alan birim, vatandaşın aklında soru işareti bırakmadan işlemlerini en pratik şekilde çözümlüyor.

Bununla beraber bir dizi pusulası uygulayan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, kurumsal kimlik oluşturmada önemli bir yol alıyor. 


Eyüp...