18 / 05 / 2024

eyüp ruhsat işlemleri

eyüp ruhsat işlemleri

Eyüplü vatandaşların ruhsat alımında daha düzenli bir hizmet sunmaya başlayan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, dosyaların geç ilerleme ve geç sonuç alma riskini en aza indirdi.

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

İnşaat ruhsat işlemleri için gerekli belgeler nelerdir?

İnşaat ruhsatı, yapının inşa edilmesine izin veren bir belge türüdür. Bunun için gerekli evrakların sunulması gerekir. İnşaat ruhsatı belgeleri, yapının alanına göre farklılık gösterir. Peki inşaat ruhsat işlemlerinde gerekli belgeler nelerdir? İşte inşaat ruhsat belgeleri...

Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı!

Aksüs Yapı tarafından İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı.

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

İdealist GYO'nun pay devri işlemleri tamam!

İdealist GYO tarafından ortaklar arasında pay devri işlemleri tamamlandı. Ortaklar Mustafa Ekşi, Eyüp Ekşi ve Mehmet Akif Ekşi tarafından şirketin diğer ortakları için pay alım teklifi yapılması kapsamında SPK'ya başvuru yapılacak.

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için çalışmalar başlatıldı. Hattın 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

Yapı Kredi Koray GYO'nun Eyüpsultan'daki gayrimenkullerin devir işlemleri sürüyor!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO  Eyüpsultan'daki gayrimenkullerin devir işlemleri ile ilgili açıklama paylaştı. 

4 soruda inşaat ruhsatı işlemleri 2018!

Bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına başlanılması için öncelikle bağlı olunan belediyeden yapı ruhsatının alınması gerekiyor. İşte 4 soruda inşaat ruhsatı işlemleri 2018..

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

WE Haliç Eyüp nerede?

Toplam 1.084 bağımsız birimden meydana gelen WE Haliç Eyüp projesi için 10 ayda yüzde 25 rezervasyon alındı. Peki WE Haliç Eyüp nerede?

eyüp ruhsat işlemleri Haberi

eyüp ruhsat işlemleri


Eyüplü vatandaşların ruhsat alımında daha düzenli bir hizmet sunmaya başlayan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, dosyaların geç ilerleme ve geç sonuç alma riskini en aza indirdi.

Dosyaların geç ilerlemesini önlemek için birkaç günlük süre veren birim, evrakların giriş çıkışlarında kontrollü bir sistem izliyor. Vatandaş ve firmaların müdürlüğe verdiği dosyaların nerede ve ne zaman, hangi işlemlerden geçtiğini, tarihiyle beraber kayıt altına alan birim, vatandaşın aklında soru işareti bırakmadan işlemlerini en pratik şekilde çözümlüyor.

Bununla beraber bir dizi pusulası uygulayan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, kurumsal kimlik oluşturmada önemli bir yol alıyor. 


Eyüp...