30 / 04 / 2024

eyüp Uzel Traktör Fabrikası icra

eyüp Uzel Traktör Fabrikası icra

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın, alacaklıların isteği üzerine 382.7 milyon TL'ye icradan satışa çıkarılması ile ilgili olarak Uzel Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel şu açıklamaları yaptı...

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine toplamda 603 konutun yer aldığı yeni bir konut projesi inşa edilecek İşte detaylar...

Yeni Nesil Eyüp'te eviniz de kampanyanız da hazır!

Ortadoğu Grup tarafından 8 bin 936 metrekare alanda hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te eviniz de kampanyanız da hazır...

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Tarık Chaabı, Ahmet Abdülaziz ve Halil İbrahim Kaymak ortaklığında kuruldu. 

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Eyüp Akbal: Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Akbal, "Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum" dedi.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Eyüp İmar Blokları imar planı değişikliği yeniden askıda!

stanbul Eyüp İlçesi, Çırçır Mahallesi, İmar Blokları'nın bulunduğu alan 179 Ada, 2 Parsele ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği yeniden askıya çıkarıldı...

Eyüp yeni yatırımlarla gelişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'e yapılmakta olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp'te ön talep dönemi sürüyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi.

Önder Uzel'den icralık Uzel Traktör Fabrikası açıklaması!

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın, alacaklıların isteği üzerine 382.7 milyon TL'ye icradan satışa çıkarılması ile ilgili olarak Uzel Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel şu açıklamaları yaptı...

eyüp Uzel Traktör Fabrikası icra Haberi

eyüp Uzel Traktör Fabrikası icra

Uzel Makine Sanayi A.Ş'ye bağlı İstanbul Rami'de bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın, alacaklıların isteği üzerine icradan satışa çıkarılması ile ilgili olarak Uzel Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel şu açıklamaları yaptı.


"Uzel Makine, sadece Türkiye'nin değil dünyanın sanayi devlerinden birisidir. Bizler sanayiciyiz, borçlarımızı sınai faaliyetlerimizi sürdürerek kapatmalıyız. Bu etapta varlıklarımızın satışı, bizim kabul edebileceğimiz bir durum değildir.

Amacımız firmamız faaliyetlerinin devam etmesidir. Bu nedenle şirket yönetimi olarak satışın gerçekleşmemesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Uzel, bir varlığını elden çıkarmak istiyorsa bu, firmanın kendi iradesi ve onayı ile olmalıdır, aksi durumda böyle bir satışın sonuçlanmasına izin verilmeyecektir.

Şirketin sağlıklı bir yapıya kavuşturulması ve üretimin yeniden başlayabilmesi için bir süredir çalışmalar yapmaktayız. Biz, varlıklarımızı satarak değil koruyarak, üretimi devam ettirip, iş ve istihdam yaratarak eski parlak günlerimize...