03 / 05 / 2024

eyüp vialand daire fiyati

eyüp vialand daire fiyati

Eyüp Vialand ne durumda ; proje tam tamına 71 gün sonra 23 Nisan'da açılacak

Yeni Eyüp Evleri 2'de daire fiyatları 3 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler 4 ay sonra!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinde konut fiyatları 3 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimlerin 4 ay sonra yapılması planlanıyor.

Yeni Eyüp Evleri 2'de yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatı!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Yeni Eyüp Evleri 2'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Focus Eyüp 2019'da teslim! Yeni proje!

Ftaş Yapı tarafından hayata geçirilen Focus Eyüp projesi 3 blokta, 170 daire ve 3 misafir konaklama dairelerinden oluşuyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen proje İstanbul Eyüp'te yükseliyor. 

Yeni Nesil Eyüp yeni kampanya!

Yeni Nesil Eyüp yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 222 daire ve 9 adet ticari birim bulunuyor.

Eyüp Forev Modern daire fiyatları!

5 blokta 279 konut ve 7 dükkan olarak inşa edilen Eyüp Forev Modern projesinde uygun ödeme seçenekleri ve fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. İşte, Eyüp Forev Modern daire fiyatları... 

Eyüp Baharyaka daire fiyatları!

İstanbul Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Eyüp Baharyaka projesinde toplamda 593 adet daire bulunuyor. İşte, Eyüp Baharyaka daire fiyatları... 

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

Forev Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te hayata geçirilen Forev Modern Eyüp'te yeni bir proje hayata geçiriliyor. Peki, Forev Modern Eyüp'te daire fiyatları ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi...

Eyüp Baharyaka'da inşaat çalışmaları başladı!

Eyüp Baharyaka projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede ön talep avantajlarıyla daire sahibi olmak için son gün 15 Ağustos olarak açıklandı. 

Forev Modern Eyüp satış ofisi!

Forev Modern Eyüp satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Eyüp'te 5 bin 62 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

2019 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Forev Modern Eyüp projesinde 279 daire ile 7 ticari birim bulunuyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi..

Yeni Nesil Eyüp konum!

Yeni Nesil Eyüp konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 15 indirim!

Nisan ayında daire teslimlerinin başlayacağı Yeni Nesip Eyüp projesinde yüzde 15 indirim ve 120 ay 0,99 vade oranı ile ödeme yapılabiliyor..

eyüp vialand daire fiyati Haberi

eyüp vialand daire fiyati


Eyüp Vialand ne durumda :


Via Grup ve Gürsoy Grup'un birlikte hayata geçirdiği Vialand projesine Eylül 2011'de başlandı. Türkiye'nin ilk uluslararası mega tema parkı, gösteri merkezi ve AVM'sini birlikte sunan Vialand projesi, Eyüp'te yer alıyor. 


140 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip Vialand projesi 1 milyar 150 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. 600 bin metrekarelik alan üzerindeb konumlandırılan Via Land projesi kapsamında 3 bin araç kapasiteli açık otopark ve 5 bin araç kapasiteli kapalı otopark bulunuyor. 


Vialand inşaat çalışmaları ne durumda?


Mimarisinde Dome Mimarlık'ın imzasının bulunduğu Vialand projesi tam tamına 71 gün sonra açılıyor. 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda açılacak mega eğlence parkının girişinde 2 bin metrekarelik Şato bulunuyor. 


30 milyonluk insan hareketi yaşanması beklenen Eyüp Vialand projesinde 100 bin metrekarelik Gösteri Merkezi ve bu...