02 / 05 / 2024

Eyüp Vialand kaç para

Eyüp Vialand kaç para

Eyüp Vialand ne zaman teslim sorusunun cevabına göre proje geçtiğimiz sene açıldı. Vialand gün içerisinde 11:00 ile 23:00 arasında 2 seans hizmet verecek.

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı nereden geçecek? Bayrampaşa-Eyüp Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı nereden geçecek? Eyüp-Bayrampaşa Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talepler alınıyor!

Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor. Eyüp’te inşa edilecek olan ‘Yeni Nesil Eyüp Projesi’ 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari alandan meydana geliyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor.

Kağıthane ve Eyüp'e demiryolu geliyor!

İstanbul'da tarihi Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili (Dekovil) Raylı Sistem Hattı'nın Kağıthane ve Eyüp İlçelerinde kalan kısımlarının kullanıma kazandırılması amacıyla hazırlanan proje hayata geçirilecek.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep dönemi!

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane'deki projelerinde ön talep topluyor. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep zamanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler.

Eyüp ve Kağıthane'ye Ortadoğu Grup'tan 2 yeni proje!

Eyüp ve Kağıthane'de yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ortadoğu Grup hazırlıklarına devam ediyor. Projeler için ön talep toplanıyor. Başvurular www.2proje.com web sitesinden yapılıyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projeleri geliyor!

Mod İstanbul’un 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alandan oluşuyor. Yeni Nesil Eyüp, 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde ön talep fırsatı!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Eyüp Vialand kaç para Haberi

Eyüp Vialand kaç para

Eyüp Vialand ne zaman teslim sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. 120 dönümlük alanda yükselen Eyüp Vialand projesinde toplam inşaat alanı 600 dönüm olarak belirlendi.


650 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilen Eyüp Vialand projesi, yaz mevsimi boyunca eğlence ve adrenalin meraklılarına, gün içerisinde 2 seans hizmet verecek. 


30 ünitesiyle hizmet veren VIALAND’de ailelerin yoğun ilgi gösterdiği Minik Kaşifler’le çocuklar, dünyanın her yerine uzanan koridorlarda farklı ülkelerin kültürlerini keyif alarak öğrenirken, adrenalin sevenler Nefeskesen ile heyecanın sınırlarını zorlayacak.


Eyüp Vialand ne zaman teslim?


Eyüp Vialand ne zaman teslim sorusuna göre proje açık.


Vialand gün içerisinde 2 seans hizmet verecek. Gündüz saat 11.00’den 23.00’e kadarki 1. seans için giriş ücretleri 70 TL iken, saat 20.00’den gece 23.00’e kadar sürecek olan 2.seans bilet

fiyatları ise sadece 35 TL...