02 / 05 / 2024

Eyüpe tramvay ve metro hattı yapılacak

Eyüpe tramvay ve metro hattı yapılacak

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattı yapılacağını müjdeledi. nı Remzi Aydın, ilçede yapılacak yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Gamador Galya'da yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit TL taksitle!

Gamador Galya projesinde yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit Türk Lirası taksitle konut sahibi olunabiliyor. 5 blok olarak yükselen projede 210 adet konut, 113 adet ticari alan ve 70 adet ofis mevcut.

Bakanlıktan büyük fırsat! İki ilde yüzde 25 peşinat ve 24 ay vadeyle 590 arsa satıyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun ve Malatya'da yer alan toplam 590 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan tutar 24 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Sur Tatil Evleri Antalya'da peşinat ve ara ödeme yok! 2+1'ler 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 2+1'lerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Peşinat ve ara ödeme olmadan devre mülk sahibi olunabilen projede teslimlerin 12 ay sonra yapılması planlanıyor. 

TOKİ'den Kocaeli’de yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle konut satışı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile konut satacak. Söz konusu satış açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. İşte TOKİ'nin Kocaeli'de satışa çıkardığı konutların yer aldığı bölgeler...

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yüzde 25 peşinat ve 96 ay vade imkanı ile konut satacak. Projede yer alan konutlar için başvurular 22 Kasım tarihinde başlayacak.

Siltaş Premium'da yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı imza projesi Siltaş Premium ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralarken ayrıca söz konusu projede yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatı!

Ege Yapı'nın Kekliktepe projesinden yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Söz konusu projede 73 müstakil villa bulunuyor.

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

TOKİ, 11 ildeki 69 adet arsayı satıyor! İstanbul, İzmir, Ankara da var! Yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla!

TOKİ aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı 11 ildeki 69 adet arsayı yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatı ile satıyor. İşte ayrıntılar...

Siltaş Panorama ve Comfort'ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, Panorama ve Comfort projelerine özel yaz kampanyası başlattı.  Siltaş Panorama ve Comfort projelerinde yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı sunuluyor.

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Eyüpe tramvay ve metro hattı yapılacak Haberi

Eyüpe tramvay ve metro hattı yapılacak

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede yapılacak yeni projelerle ilgili bilgi verdi. Başkan Aydın, Eyüp’ü iki aksta değerlendirmek gerektiğini belirterek, “Birincisi merkez, tarihi merkez. Orası zaten Sit alanı. Biz bu dokunun canlanmasına, ihya edilmesine yönelik çalışma yapacağız. Bilgi Üniversitesi ile işbirliği yaptık. Tarihi Merkez Yönetim Planı çalışması yapıyoruz” dedi.


METRO VE TRAMVAY MÜJDESİ

Trafiği rahatlatacak projelerin yakında vatandaşın hizmetine sunulacağını kaydeden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ü de kapsayan iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattının çalışmalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sürdürüldüğünü ve iki buçuk yıl içinde tamamlanmış olacağını kaydetti.


KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPILACAK

Eyüp’te kentsel dönüşümün gerçekleştirilmesi için çalışmaların başladığını belirten Başkan Aydın, “Haliç’in sanayi bölgesi olmasından dolayı etrafında gecekondulaşma olmuştu. Kentsel dönüşüm bir zorunluluk, kurtarıcı. Eyüp’te bu lokasyonlarda kentsel...