23 / 07 / 2024

Eyüpe tramvay ve metro hattı yapılacak

Eyüpe tramvay ve metro hattı yapılacak

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattı yapılacağını müjdeledi. nı Remzi Aydın, ilçede yapılacak yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Asoy Bahçeşehir'de 0 peşinat 0 faiz ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Asoy Bahçeşehir projesinden 0 peşinat ve 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabilirken söz konusu projede ayrıca peşin ödemelerde de yüzde 20 indirim yapılıyor.  

Bostancı Terrace projesinde 3 villa için peşin ve yarısı peşin ödemelerde indirim fırsatı! 

Balıkesir'de yükselen Bostancı Terrace projesinde 3 villa için peşin ve yarısı peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Bostancı Terrace projesindeki konutların teslimlerinin önümüzdeki Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Pendik Aras Cadde’de yüzde 50 peşinat ve sıfır faiz fırsatıyla

İstanbul Pendik’te inşa edilen Aras Cadde Projesi’nde konutlar yüzde 50 peşinat ve 12 ay vade fırsatıyla satılıyor. 1.20 faiz oranıyla kredi kullanıbilen projedeki daireler Aralık 2024’te teslim. İşte ayrıntılar

Özkaya Park Evleri'nde 4.7 milyon TL'ye 2+1! Yüzde 50 peşinat ve 36 ay 0 faiz fırsatı! 

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Özkaya Park Evleri'nde yüzde 50 peşinat ve 36 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Özkaya Park Evleri'nin teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Baytim Batı Konutları'nda 8 milyon TL'ye 4+1! Yüzde 50 peşinat ve 24 ay 0 faiz fırsatıyla!

Ankara'da yükselen Baytim Batı Konutları'nda yer alan 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 8 milyon TL'den başlıyor. Baytim Batı Konutları projesinden yüzde 50 peşinat ve 24 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.

Sur Tatil Evleri'nde 88 bin TL peşinat ve 8 bin TL taksitle!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan full eşyalı tapulu devre mülkler için yaz kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 88 peşinat TL peşinat ve 8 bin TL taksitle devre mülk sahibi olunabiliyor. 

TOKİ 36 şehir için düğmeye bastı! Yüzde 15 peşinat, 60 ay vadeyle konut ve iş yeri satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 şehirde konut ve iş yeri satışı için düğmeye bastı. Yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade imkanı sunulan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024.

TOKİ'den tam 36 ilde konut ve iş yeri fırsatı! Yüzde 15 peşinat 60 ay vade imkanıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 ilde konut ve iş yeri satacak. Yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade imkanı sağlanan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ'den tam 33 ilde KDV'den muaf arsa satışı başladı! Ev alamayana yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tam 33 şehirde yer alan ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki toplam 391 arsayı satışa çıkardı. Arsalar için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sağlanıyor. 

TOKİ arsa satışı için son 5 gün! 33 ilde KDV'den muaf 391 arsa yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla satılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki toplam 391 arsayı yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satacak. Açık artırmalar 8-9 Mayıs tarihlerinde yapılacak. 

Zeray Bahar Kampanyası'nda son gün 31 Mayıs! Dilasa Orman'da 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle!

Zeray İnşaat tarafından başlatılan Bahar Kampanyası'nda son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında Dilasa Orman projesinden 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Eyüpe tramvay ve metro hattı yapılacak Haberi

Eyüpe tramvay ve metro hattı yapılacak

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede yapılacak yeni projelerle ilgili bilgi verdi. Başkan Aydın, Eyüp’ü iki aksta değerlendirmek gerektiğini belirterek, “Birincisi merkez, tarihi merkez. Orası zaten Sit alanı. Biz bu dokunun canlanmasına, ihya edilmesine yönelik çalışma yapacağız. Bilgi Üniversitesi ile işbirliği yaptık. Tarihi Merkez Yönetim Planı çalışması yapıyoruz” dedi.


METRO VE TRAMVAY MÜJDESİ

Trafiği rahatlatacak projelerin yakında vatandaşın hizmetine sunulacağını kaydeden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ü de kapsayan iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattının çalışmalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sürdürüldüğünü ve iki buçuk yıl içinde tamamlanmış olacağını kaydetti.


KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPILACAK

Eyüp’te kentsel dönüşümün gerçekleştirilmesi için çalışmaların başladığını belirten Başkan Aydın, “Haliç’in sanayi bölgesi olmasından dolayı etrafında gecekondulaşma olmuştu. Kentsel dönüşüm bir zorunluluk, kurtarıcı. Eyüp’te bu lokasyonlarda kentsel...