06 / 05 / 2024

Eyüpsultan akşemsettin riskli alan

Eyüpsultan akşemsettin riskli alan

Bakanlar Kurulu'nun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararı gereğince İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Akşemsettin ve Çırçır Mahallesi'nde riskli alan kararı alındı..

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan'daki riskli yapıların yüzde 97'si yıkıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 2020 yılında tespit edilen toplamda 464 riskli yapının yüzde 97'lik kısmı yıkıldı.

Eyüpsultan'daki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Muhtelif Mahallelerdeki Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı çıkarıldı.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesi için yüzde 100 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede hak sahipleriyle yüzde 100 uzlaşı sağlandı

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz’daki 8 bin 741 metrekarelik araziyi satıyor!

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz’daki yaklaşık 8 bin 741 metrekare büyüklüğündeki “rezerv yapı” yani yeni konut alanında kalan parselini satışa sunuyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde son durum!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. KiPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki çalışmaları yerinde inceledi. 

İller Bankası, Pendik ve Eyüpsultan'daki 2 gayrimenkulü satışa sundu!

İller Bankası, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Pendik illerinde yer alan gayrimenkullerini satıyor. Gayrimenkullerin ihaleleri 23 Kasım ve 24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Eyüpsultan akşemsettin riskli alan Haberi

Eyüpsultan akşemsettin riskli alan

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Akşemsettin ve Çırçır Mahalleleri Sınırları İçerisinde bulunan bazı alanlar riskli ilan edildi. 

Bakanlar Kurulu'nca alınan riskli alan kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Akşemsettin ve Çırçır Mahalleleri Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan Edilmesi Hakkında Karar için