12 / 05 / 2024

Eyüpsultan toprak kayması

Eyüpsultan toprak kayması

Eyüpsultan'da iki hafta önce toprak kayması nedeniyle evleri zarar gören vatandaşlar, eşyalarını aldı...

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

Eyüpsultan Göktürk'te 10.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, Ravza Sitesi'nde yer alan villayı 10 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Eyüpsultan'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi, ilçe genelinde süresi dolan riskli yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor.

Eyüpsultan Meydanı'nda düzensiz yapılaşma sona eriyor!

Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Meydanı'nda yer alan düzensiz yapıları ortadan kaldırarak tarihi yapıları yeniden gün yüzüne çıkartıyor. 

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı imara açıldı iddiası!

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı ilan edilen binlerce metrekarelik alan imara açıldı. “Orman-kentsel yeşil ve spor alanı” fonksiyonu olan parsellere “konut-ticaret” fonksiyonu verildi. Alana AVM ve rezidans inşa edilmesinin önü açıldı. 

Eyüpsultan Ağaçlı Köyü Parselasyon Planı askıya çıktı!

Eyüpsultan İlçesi, Ağaçlı Köyü, 111 Ada, 1, 3, 4 ve 5 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıktı...

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Eyüpsultan Alibeyköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi, 30 ada, 36 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Eyüpsultan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliği askıya çıktı! 

Eyüpsultan ilçesi, Abdulvedüt Mahallesi 101 ada (eski 8-9-10-11-12) 20 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.11.2020 tasdik tarihli KANİP ve KAUİP plan değişikliği askıya çıktı.

Torunlar GYO Eyüpsultan parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Eyüpsultan parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

İBB önünde kentsel dönüşüm tepkisi: Eyüpsultan Yeşilpınar'da metrekareler kesiliyor!

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşümle ilgili olarak bir grup mahalleli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binası önünde eylem yaptı ve basın açıklaması gerçekleştirdi. Sakinler, metrekarelerden de büyük kesintiler yapıldığına dikkat çekti.

Eyüpsultan Kemerburgaz Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz - Mimar Sinan Mahallesi, 411 adanın kuzeyinde bulunan tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Yapı Kredi Koray GYO Göktürk Eyüpsultan 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan Göktürk Eyüpsultan 200 ada 1 parsele ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Eyüpsultan toprak kayması Haberi

Eyüpsultan toprak kayması

Eyüpsultan'da İslambey Mahallesi Nigari Sokak'ta iki hafta önce toprak kayması sonucu hasar gördüğü için mühürlenen evler boşaltıldı. 

Evleri zarar gören vatandaşlar, eşyalarını dışarı çıkardı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dairelerini boşaltan ev sahipleri, eşyalarını nakliye araçlarına yükleyerek götürdü. 

Bu arada, aynı yerde dün gece tekrar yaşanan toprak kaymasının bina sakinlerini tedirgin ettiği öğrenildi.