29 / 04 / 2024

eyüpte fabrika

eyüpte fabrika

Eyüp Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan fabrika binası İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından ihaleye çıkıyor. 12 milyon TL değerindeki fabrikanın ihalesi 3 Kasım 2014 tarihinde yapılacak.

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Alarko GYO Eyüp fabrika binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Eyüp fabrika binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Eyüp Fabrika Binası değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Eyüp Fabrika Binası'nın 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.15 maddesi revize edildi.

Alarko GYO Eyüp fabrika binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Eyüp fabrika binası için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Alarko GYO Eyüp fabrika binası değerleme raporu 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Eyüp fabrika binası ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Denizli Merkezefendi'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Hacıeyüplü Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 535 bin 188 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Alarko GYO Eyüp fabrika binasının 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Eyüp fabrika binası ekspertiz değerleme raporu yayınlandı.

Alarko GYO Eyüp Fabrika Binası ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Eyüp Fabrika Binası ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Alarko GYO, Eyüp Fabrika binası değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Eyüp Fabrika Binası'na ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Eyüp'te 18.5 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsa!

İstanbul İli Eyüp İlçesi'nde bulunan fabrika ve arsa İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 15 milyon 595 bin 600 TL bedelle açık artırma usulü ile ihale edilecek.

Eyüp'te 12 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul 10.İcra Dairesi, Eyüp'te bulunan fabrikayı 12 milyon TL'ye satışa çıkardı.3 bin 841 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika alanının içerisinde, fabrika binasına ek olarak ofis ve yemekhane olarak kullanılan bina bulunuyor.

Alarko GYO Eyüp Fabrika binası değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Eyüp Fabrika Binası'na ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen açıklama ve rapor...

1958 yılında Eyüp imar planı Belediye Meclisi'nce kabul edilmiş!

1958 yılında hazırlanan imar planı Belediye Meclisi'nde kabul edilmiş. Planda iskana tahsis edilen sahalar belirlenmiş. Eyüp fabrika, atölye, gecekondu ve diğer binalardan arındırılacakmış. Silahtarağa Caddesi'ne de bir tünel açılacakmış.

eyüpte fabrika Haberi

eyüpte fabrika


İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüp Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan fabrika binasını satışa çıkarıyor. İhaleye konu alanda irtifalı, çelik çatılı fabrika binası, ana binaya haricinde 2 katlı çelik konstrüksiyondan mamul, 200m2 oturum alanlı, 400 m2 kapalı kullanım alanlı ofis ve yemekhane olarak kullanılan bina yer alıyor. 


Söz konusu fabrikanın değeri 12 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi, 3 Kasım 2014 tarihinde 13.30 ile 13.40 arasında İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Kalemi'nde yapılacak. 


İhale İlanı:


GM.SATIŞ 

10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/5323E


T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ


2013/5323 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul, Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi Kanlı Çeşme mevkiinde kain 20 ada, 23 parsel sayılı 3.841,00 m2 miktarlı bahçeli ve müştemilatlı fabrika vasıflı taşınmazın tamamı....