02 / 05 / 2024

eyüpün çehresi mi değişiyor

eyüpün çehresi mi değişiyor

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüp'teki projelerden bahsederek "Eyüp’ü bir dünya kenti yapmak için vizyon projelerimizin yapımı tüm hızıyla sürüyor."dedi.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum!

Alibeyköy-Eminönü arasındaki mesafeyi 35 dakikaya düşürecek Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum görüntülendi. 

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp’te hayata geçirdiği Forev Modern projesinde, avantajlı ön satışlar başladı. 

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Yeni Nesil Eyüp ile ev almaya da metroya da çok yakınsınız!

Yeni Nesil Eyüp ile ev almaya da metroya da çok yakınsınız. Yüzde 15 indirimle ev sahibi olunabilen projede 222 adet konut ve 9 adet ticari birim bulunuyor. 

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı inşaatı hız kesmeden devam ederken, ayrıntılar da netleşmeye devam ediyor.

Alarko GYO Eyüp fabrika binasının 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Eyüp fabrika binası ekspertiz değerleme raporu yayınlandı.

İBB'den Eyüp'te satılık 6 arsa!

İBB, Eyüp'ün Alibeyköy ve Esentepe bölgelerinde yer alan toplam 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 3.5 milyon TL.

eyüpün çehresi mi değişiyor Haberi

eyüpün çehresi mi değişiyor

Ebu Eyyub El Ensari’nin hizmetkarıyız” diyen Başkan Remzi Aydın, Eyüp’ün Mekke, Medine ve Kudüs’ten sonra İslam aleminin dördüncü kutsal mekanı olarak sayıldığını ve bu maneviyata göre çalışmalarını sürdürdüklerini belirtiyor. Remzi Aydın ile 22 aylık çalışmalarını ve geleceğe yönelik planlarını konuştuk.  


İstanbul’un manevi fatihlerinden olan Ebu Eyyüb el-Ensari Türbesi yenilendi ve ziyarete açıldı. Türbe şimdi, İstanbullular’ın yanı sıra Türkiye’nin dört bir tarafından gelen ziyaretçilerle dolup taşıyor.

Başkan Aydın şunları söyledi: “ Eyüp’ü bir dünya kenti yapmak için vizyon projelerimizin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Yeni metro hattı ile Mecidiyeköy – Alibeyköy arası 15 dakikaya iniyor. Eyüp-Bayrampaşa metro istasyonu tramvay hattı ile de Eyüp Merkez, İstanbul’un ana ulaşım yollarına bağlanacak. Eyüp sahil şeridi yepyeni iskeleleriyle bambaşka bir görünüme kavuşuyor. Projemizle hızla yapımına başlanan...