09 / 05 / 2024

Eyyübiye inşaat

Eyyübiye inşaat

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara ve Haleplibahçe mahallelerinde Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden yeni yol açma çalışmalarını inceledi.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de oto sanayi kiracılarına tahliye tebligatı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye belediyesi 50 oto sanayi dükkanı işletmecisine dükkanlarını 15 gün içerisinde tahliye etmeleri için tebligat gönderdi. Belediye, esnafa ‘iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı’ sebebiyle de idari para cezası uyguladı.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ile nefes alacak!

Şanlıurfa Eyyübiye’de son dönemde birçok yeni projeyi hayata  geçiren Eyyyübiye Belediyesi, Millet Bahçesi projesi için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Eyyübiye için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31205 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'daki Eyyüpnebi Külliyesi inşaatında sona gelindi!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışır projeleri birer birer inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüpnebi Külliyesi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Şanlıurfa Eyyübiye için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye icradan satılık inşaat halinde 5 yıldızlı otel!

Şanlıurfa 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Direkli Mahallesi, 3237 ada 1 parselde yer alan inşaat halinde 5 yıldızlı oteli 94 milyon 691 bin 932 TL'ye icradan satıyor...

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 367 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Yenice, İkizce, ve Akçamescit Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 367 Adet Konut, 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Eyyübiye inşaat Haberi

Eyyübiye inşaat

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara ve Haleplibahçe mahallelerinde Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden yeni yol açma çalışmalarını inceledi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci beraberindekilerle birlikte Buhara ve Haleplibahçe mahallelerinde Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü yeni yol açma çalışmalarını inceledi. Bölgede yapımı devam eden Buhara Gençlik Merkezi ve 6 yeni okulu kapsayan kompleksin bitme aşamasına gelmesiyle birlikte vatandaşların yol talebi de yerine getiriliyor. Adeta şantiye alanına dönen mahallede kompleksin bölgeye kazandırılmasıyla birlikte ihtiyaç haline gelen yeni yollar için Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kolları sıvadı. 6 yeni okul komplesi ve Gençlik Merkeziyle birlikte cazibe merkezi haline gelecek olan bölgede yeni yollar da vatandaşların yaşam standartlarını yükseltecek.


6 okulun inşaatı devam ediyor

Alanda incelemede bulunan Eyyübiye...