08 / 05 / 2024

Eyyübiye okul inşaatı

Eyyübiye okul inşaatı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara ve Haleplibahçe mahallelerinde Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden yeni yol açma çalışmalarını inceledi.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de oto sanayi kiracılarına tahliye tebligatı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye belediyesi 50 oto sanayi dükkanı işletmecisine dükkanlarını 15 gün içerisinde tahliye etmeleri için tebligat gönderdi. Belediye, esnafa ‘iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı’ sebebiyle de idari para cezası uyguladı.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ile nefes alacak!

Şanlıurfa Eyyübiye’de son dönemde birçok yeni projeyi hayata  geçiren Eyyyübiye Belediyesi, Millet Bahçesi projesi için çalışmalara başladı.

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Şanlıurfa Eyyübiye için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31205 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eyyübiye okul inşaatı Haberi

Eyyübiye okul inşaatı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara ve Haleplibahçe mahallelerinde Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden yeni yol açma çalışmalarını inceledi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci beraberindekilerle birlikte Buhara ve Haleplibahçe mahallelerinde Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü yeni yol açma çalışmalarını inceledi. Bölgede yapımı devam eden Buhara Gençlik Merkezi ve 6 yeni okulu kapsayan kompleksin bitme aşamasına gelmesiyle birlikte vatandaşların yol talebi de yerine getiriliyor. Adeta şantiye alanına dönen mahallede kompleksin bölgeye kazandırılmasıyla birlikte ihtiyaç haline gelen yeni yollar için Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kolları sıvadı. 6 yeni okul komplesi ve Gençlik Merkeziyle birlikte cazibe merkezi haline gelecek olan bölgede yeni yollar da vatandaşların yaşam standartlarını yükseltecek.


6 okulun inşaatı devam ediyor

Alanda incelemede bulunan Eyyübiye...