15 / 05 / 2024

Ez-Zayidi

Ez-Zayidi

Libya'nın Bingazi kentindeki halı alışveriş merkezinde çıkan yangında yaralanan 1 kişi ile dumandan etkilenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı. Ez-Zayidi, yaralı ve dumandan etkilenenlerin hastaneye kaldırıldığını bildirdi

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Silivri'de Andrıs Mıezıs tarafından kuruldu.

Fana İmport Emlak İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Fana İmport Emlak İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Wajdı Azaıez tarafından kuruldu.

Port Of İstanbul Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Port Of İstanbul Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ez El Dın Rayan ve Mohammad Malass ortaklığında kuruldu.

Türk inşaat sektörü Kuveyt'te milyarlarca dolarlık anlaşmalar yapıyor!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Gassan Yusuf Abdulbari ez-Zevavi, Türk inşaat sektöründen 3 büyük firmanın Kuveyt'te milyarlarca dolar değerinde iş anlaşmaları yaptığını söyledi.

Eko Atlantic City: Afrika'nın ortsında zenginlere özel şehir!

Eko Atlantic City ile Nijerya'da zenginlere özel şehir inşa ediliyor. 300 bin zengine ez sahipliği yapacak şehir, 10 milyon metrekarelik alanda kurulacak.

Egecan Gayrimenkul Yatırımları ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Egecan Gayrimenkul Yatırımları ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Körceğez Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hüseyin Coşkun Yönetim Kurulu Üyeliğinde 250 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Irak'tan Türk işçileri için açıklama!

Irak Parlamentosu Güvenlik ve Savunma Komisyonu Başkanı ez-Zamili "Türk işçilerin, en kısa sürede özgürlüklerine kavuşması için tüm emniyet güçleri ve ilgili makamlar daha sorumlu davranmalıdır" dedi.

Antalya'da Hazine arsa ve arazileri satışa çıkarıldı!

Antalya Defterdarı Veli Tunçez yaptığı yazılı açıklamada, Antalya’da atıl vaziyette bulunan Hazine arsa ve arazilerinin ekonomiye kazandırılarak iktisadi kaynakların etkin ve verimli kullanılması amacıyla satışa çıkarıldığını bildirdi.

Alanya'daki hazine arazileri ihaleye çıkarıldı!

Antalya Defterdarı Veli Tunçez, atıl vaziyette bulunan Hazine arsa ve arazilerinin ekonomiye kazandırılarak iktisadi kaynakların etkin ve verimli kullanılması amacıyla Defterdarlık tarafından yapılan ihalelere 2015 yılı içerisinde de devam edildiğini bild

Antalya turizmden vergi payı almalı!

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu, Antalya Defterdarı Veli Tunçez'i ağırladı. Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Tunçez, Antalya'nın tarım ve turizm potansiyeli açısından önemli bir konumunun olduğunu söyledi.

Gazze'ye giren inşaat malzemeleri yeterli değil!

Gazze Ekonomi Bakan Yardımcısı ez-Zerii, binaların yeniden imarı için 6 milyon ton çimento, mıcır ve demire ihtiyaç duyulduğunu, Gazze'ye giren inşaat malzemelerinin yeterli olmadığını belirti.

Antalya'da 2B arazilerinin yüzde 85'i satıldı!

Antalya'da satışa konu 2B arazilerinin yüzde 85'i satıldı. Peşin ve ilk taksit ödemelerinden bugüne kadar elde edilen gelir de 512 milyon lira oldu. Antalya Defterdarı Tunçez, "Başvuruda bulunan kullanıcıların 62 binine tapuları verildi." dedi...

Primist Gayrimenkul konut projelerinin çalışmalarına başladı!

Bankacılık geçmişi olan Tayfun Bayazıt ile Alev Göçez, ticarette tecrübeli Mehmet H. Birced ile gayrimenkul alanında tanınan iş adamı Ferhat Keten eşit ortaklıkla Primist Gayrimenkul’ü kurdu.

Ez-Zayidi Haberi

Ez-Zayidi

Libya'nın Bingazi kentindeki halı alışveriş merkezinde çıkan yangında yaralanan 1 kişi ile dumandan etkilenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı.


Bingazi Ortak Güvenlik Operasyonları Birimi sözcüsü Abdullah ez-Zayidi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mısır Halı Çarşısı'nda çıkan yangında, 1 Mısır vatandaşının yaralandığını ve 7 kişinin dumandan etkilenerek baygınlık geçirdiğini söyledi.


Ez-Zayidi, yaralı ve dumandan etkilenenlerin hastaneye kaldırıldığını...