27 / 04 / 2024

F. Hüsrev Kutlu kentsel dönüşüm açıklaması

F. Hüsrev Kutlu kentsel dönüşüm açıklaması

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman’da faaliyetlerini aktif bir şekilde sürdüren STK temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Abdullatıf H Jameel ve Zaıd Al Aıfarı ortaklığında kuruldu.

Fındık fiyatları hızlı bir şekilde artıyor! Güncel fiyatları görünce reyonlarda adım atamıyor!

Fındık fiyatlarındaki zamlı süreç hiç hız kesmiyor ve her hafta yenilenen fiyatlar, tüketicilerin cebini yakmaya devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte bir kez daha güncellenen fındık fiyatları, müşterilerin dikkatini çekiyor ve indirim bekleyenler hayal kırıklığı yaşıyor.

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Fancompany Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Fancompany Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Christope,F.H. Yang tarafından kuruldu.

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Oğul tarafından kuruldu.

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatı! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatını başlattı. Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinin fiyatları görenlerin yüzünü güldürüyor. Peki Hatır Hüp Türk kahve makinesi fiyatları kaç lira? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Dinçel: Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, kamu bankalarının faiz indirimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Dinçel, "Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak" dedi.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

F. Hüsrev Kutlu kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

F. Hüsrev Kutlu kentsel dönüşüm açıklaması

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman’da faaliyetlerini aktif bir şekilde sürdüren STK temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.


Göreve gelmeden önce STK ve halk temsilcileriyle yaptığı toplantılarda “Seçilmemiz durumunda Adıyaman’ı hep birlikte yöneteceğiz” sözünü veren Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, yerel ve genel seçimlerden sonra bir kez daha STK temsilcileriyle bir araya gelerek, yaptıkları çalışmalar hakkında görüşlerini alıp, yeni projeler için önerilerini dinledi.


Kent Konseyi öncülüğünde, Adıyaman Kent Konseyi binasında gerçekleştirilen toplantıya Başkan F. Hüsrev Kutlu’nun yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, Kent Konseyi Genel Sekreteri Sait Yıldırım, Kent Konseyi İkinci Başkanı Abdulkerim Işık ve STK temsilcileri katıldı.


Programın açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi İkinci Başkanı Abdulkerim Işık, davetlilere slayt eşliğinde Kent Konseyi hakkında kısa bir bilgi verdi....