05 / 05 / 2024

faaliyetlerinde etkinlik ve ekonomikliği artırarak daha verimli

faaliyetlerinde etkinlik ve ekonomikliği artırarak daha verimli

Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selen Kancabaş Özdemir, Dilek Tatlıdamak ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ücretsiz konser ve etkinlik takvimi belli oldu! İşte İstanbul'daki ücretsiz konserler

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bazı ilçelerde ücretsiğz konserler verilecek. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi ve sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki bugün İstanbul'da ücretsiz konserler hangileri?

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

GAPAS Serbest Kürsü 2022'de Ekonomi ve Gayrimenkul etkinliği yarın!

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde 'Ekonomi ve Gayrimenkul' konusu ele alınacak. Etkinlik yarın saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' etkinliği yarın!

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinlliğinde 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' konusu ele alınacak. Etkinlik yarın saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Evren Altınkurt tarafından kuruldu.

GAPAS Serbest Kürsü 'Konut Fiyatları ve Kiraları Nereye Gidiyor' etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü etkinliklerinin 4.'sünde "Konut Fiyatları ve Kiraları Nereye Gidiyor?" sorusunun yanıtı aranacak. Etkinlik yarın saat 20:30'da başlayacak.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak!

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak. 21 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlik merak konusu oldu. Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

2021'de inşaat ve gayrimenkul faaliyetleri yükseldi!

GSYH verilerine göre; 2021 yılı birinci çeyreğinde inşaatta yüzde 2,8 ve gayrimenkul faaliyetlerinde yüzde 2,4 yükseliş kaydedildi.

İnşaatta gelecek 30 yılın konusu: Dijitalleşme ve yeşil dönüşüm!

ODE Yalıtım ve DÜNYA Gazetesi’nin desteği, Türkiye İMSAD, İNDER, TürkMMMB ve İVKAD’ın katkıları ile gerçekleştirilen ilk etkinlik, “İnşaat Sektöründe Yeni Dinamikler” ana temasıyla düzenlendi. ‘Sektör Buluşmaları’nın ilk etkinliğinde inşaat sektörü değerlendirildi.

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

Kafe ve restoran ciro kaybı desteği detayları belli oldu!

Koronavirüs salgınında faaliyetlerinin kısıtlanması nedeni ile zarar gören yiyecek ve içecek hizmeti faaliyetlerinde bulunan işletmelere verilecek ciro kaybı destek programına e-devlet'ten başvuru yapılacak...

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe'de esnafın kira ücretlerine zam yapılmayacak!

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe belediyeleri, pandemi nedeniyle faaliyetlerinde kesintiye uğrayan kiracılarını rahatlatacak kararı hayata geçirecek. 

faaliyetlerinde etkinlik ve ekonomikliği artırarak daha verimli Haberi

faaliyetlerinde etkinlik ve ekonomikliği artırarak daha verimli


Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selen Kancabaş Özdemir, Dilek Tatlıdamak ortaklığından kuruldu. 


Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren gerçek ve tüzel kişilere, vakıf, dernek, sivil toplum örgütlerine ve kuruluşları ile bunların yöneticilerine, personeline, faaliyetlerinde etkinlik ve ekonomikliği artırarak daha verimli, daha ekonomik, daha rasyonel ve daha modern çalışmalarına yardımcıolmak üzere yapılabilirlik, işletme, yönetim, kalite, üretim,verimlilik, gelişim, pazarlama, promosyon iç ve dış ticaret konuları ile diğer idari , mali, ekonomik ve teknik konulardadanışmanlık, araştırma, geliştirmek hizmetleri ve bunların eğitim hizmetlerini yapmak, yaptırmak, sağlamak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Merkez Mh.Bağlar Cd.N.14/2c/4...