17 / 05 / 2024

Faber Yapı Doğaltaş Uygulamaları ve İnşaat

Faber Yapı Doğaltaş Uygulamaları ve İnşaat

Faber Yapı Doğaltaş Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi, Yavuz Cinkaya tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu.

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Allahverdi tarafından kuruldu.

AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenecek!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, “AVM’ler artık sadece alışveriş yapılan yerler değil” vurgusu yapıyor. Altaş, “Alışveriş merkezlerinde yeme-içme, spor alanları, turizm ve ihracat merkezleri gibi yeni fonksiyonlar yüklenerek yeniden yapılandırma şart'

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi açıldı!

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 

Ofis Karat Bakırköy'ün 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, Baş Yapı-Doğa Şehircilik tarafından inşa edilen Ofis Karat Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

Karat 34 kampanyalı fiyat listesi 2017!

Baş Yapı-Doğa Şehircilik imzasını taşıyan Yenibosna Karat 34 projesi "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. İşte Karat 34 kampanyalı fiyat listesi 2017...

Yenibosna Karat 34 ev fiyatları!

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Karat 34 projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Peki Yenibosna Karat 34 ev fiyatları ne kadar?

Faber Yapı Doğaltaş Uygulamaları ve İnşaat Haberi

Faber Yapı Doğaltaş Uygulamaları ve İnşaat

Faber Yapı Doğaltaş Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi, Yavuz Cinkaya tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu. 


Faber Yapı Doğaltaş Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi iş konusu; Her çeşit yapı işleri ile uğraşmak yapılmakta olan konut işyeri otel hastane iş merkezi alışveriş merkezi fabrika ve konut kooperatifi gibi inşaatlara her çeşit doğaltaş ile ilgili uygulamalar taahhüt ve montaj işleri yapmak.


Faber Yapı Doğaltaş Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi adres: Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Gülibrişim Sokak,...